U 2. kolu Omladinske Premijer lige BiH juniori Rudar Prijedora u nedjelju, 16. avgusta (17.30 časova) gostuju u Etno selu Stanišići kod Bijeljine ekipi Zvijezde-09. Pred ovu utakmicu u taboru “rudara” nema povrijeđeni ni kažnjenih, kompletni će nastupiti u Semberiji.

-Čeka nas duel protiv Zvijezde-09 u Etno selu Stanišići i biće to teška utakmica, kao što sma rekao i prošli put nema laganih protivnika. Rezultat iz prvog kola gdje su pobijedili Sarajevo 3:0 u Sarajevu dosta toga govori o kvalitetu našeg protivnika. Ipak, nemamo prepreka, ovo je omladinski fudbal, ne bojimo se nikoga, nastojaćemo da dobrom igrom, zalaganjem i odnosom pokušamo da ostvarimo dobar rezultat. Nastojaćemo da ne izgubimo, a sve preko toga što uradimo je odlično. Ne idemo s bijelom zastavom. I prošle sezone su pobjeđivali Sarajevo i kući i u gostima, a mi smo njih pobijedili ovde. Ne mora to puno značiti. Čeka nas dobar teren, imaćemo sve uslove, motiv imamo da ostvarimo dobar rezultat – rekao je Srđan Marjanović, trener juniora Rudar Prijedora.

Aleksa Trninić golman juniora Rudar Prijedora je uoči ove utakmice istakao:

-Pred nama je veoma teška utakmica. Zvijezda-09 je dobra i kvalitetna ekipa, ali bez obzira na to idemo na pobjedu. Očekujemo bodove u Bijeljini.

prijedor24h