Fudbaleri Rudar Prijedora danas (17 časova) na Gradskom stadionu u Prijedoru dočekuju vršnjake iz banjalučkog Željezničara u 3. kolu Omladinske Premijer lige BiH.

-Poslije uvodna dva kola gdje smo zabilježili dva poraza očekuje nas treća utakmica protiv Željezničara iz Banjaluke. To je ekipa koja je, što bi rekli, na papiru slabija od nas. Međutim, kao što sam rekao poslije prve utakmice teško će biti zabilježiti bodove ako ne budemo pravi. Prošli susret smo izgubili 0:3, rezultat je malo previsok u odnosu na dešavanja na terenu. Treba da odigramo kao što je Zvijezda-09 protiv nas, čvrsto borbeno i dobro i tada ne bi trebao da dođe u putanje rezultat. U supriotnom biće problema. Nadam se da ćemo pobijediti i da konačno krenemo gdje nam je mjesto, da probamo hvatati bodove – rekao je Srđan Marjanović, trener juniora Rudar Prijedora.

Fudbaler Mario Sadžak je takođe optimista:

-Bez obzira na uvodna dva poraza u prvenstvu u narednim meču trudićemo se da damo sve od sebe. Vjerujemo da protiv protivnika s kojim možemo da se nadigravamo možemo da dođemo do bodova, da se dokažemo u boljem svijetlu i očekujemo bolje rezultate.

prijedor24h