Kakva subota je pred vama? Mnogi znaci će danas razgovorom uspeti da prevaziđu probleme i poprave odnose… Da li je to i vaša priča?

OVAN

Danas je potreban ozbiljan razgovor da bi neke stvari bile prevaziđene. Određeni nesporazumi i loše situacije su se dogodile, i sada očigledno treba uraditi nešto da bi se stvari sredile. Ovo je značajno i za poslovni i za emotivni segment. Iako vam se ne razgovara, morate to uraditi.

BIK

Vaše raspoloženje je dosta dobro, uspeli ste da se stabilizujete i sada na malo drugačiji način gledate sve ono što se dešavalo u prethodnim danima. Spremni ste da napravite prvi korak i da na taj način pokrenete sređivanje situacije. Naporan dan, ali može biti uspešan.

BLIZANCI

Danas jako možete uticati na svaku situaciju, bilo da je ona u poslovnom ili u emotivnom segmentu. Potrudite se da se aktivirate i da pokrenete bilo koju priču koja vam je sada bitna. Ne možete se rasipati na više strana, ali odredite prioritete i pokušajte da rešavate jedan po jedan.

RAK

Dobar je momenat da pokrenete razgovore sa saradnicima o daljem poslovanju i planovima za budućnost. Budite spremni da saslušate drugu stranu jer ima zanimljive predloge koje biste mogli zajednički razraditi. Malo ste posesivno postavljeni prema voljenoj osobi.

LAV

Izabrali ste pravi trenutak da rešavate poslovne obaveze. Vi ste u dobrom raspoloženju, a u isto vreme spremni da se posvetite odgovornostima koje posao danas zahteva od vas. I u emotivnom delu je situacija mirna, ali ovo lako može biti zatišje pred buru.

DEVICA

Em ste danas stabilniji nego inače, em imate podršku od ljudi sa kojima radite, pa će biti lakše da sredite propuste i greške iz prethodnih dana. Ovo je dan za ispravljanje situacija. U emotivnom delu savetujem vam iskren i otvoren razgovor sa osobom koja vam se dopada.

VAGA

Izborili ste se sa teškoćama koje su vas pratile u prethodnim danima i sada ste apsolutno spremni da nastavite dalje kao da se ništa nije ni dogodilo. Bićete iskreni i otvoreni prema drugima, voljni za dogovor po svakom pitanju. Takvo vaše ponašanje biće aktuelno i u partnerskim odnosima.

ŠKORPIJA

Iako vas još uvek problemi i situacije iz prethodnih dana bodu u mozak, spremni ste da povučete prvi potez za sređivanje bilo čega što je bilo pod presijom. Ovo i jeste izvrstan dan za tako nešto, osećate se dobro i možete mnogo toga ispraviti i dovesti pod svoju kontrolu.

STRELAC

Danas je odličan trenutak da se organizujete i prihvatite posla, pogotovo ako će on voditi ka sređivanju situacija iz prethodnih dana. Nije vas lako iziritirati, pa ćete prelaziti preko sitnijih kritika od strane kolega. U emotivnom delu je potrebno da partneru izađete u susret po jednom pitanju.

JARAC

Obzirom na to kako je sve išlo u prethodnim danima, danas ste u savršeno dobrom raspoloženju. Bitno je da je sve sređeno, na ovaj ili na onaj način i da vi sada imate jasnu situaciju pred sobom. Danas itekako iskoristite ovu dobru energiju, pokrenite se prema onom ko vam se dopada.

VODOLIJA

Povukli ste se malo da u tišini razmislite o svojim potezima na dalje. Svesni ste da su neke situacije u prethodnim danima bile prilično loše, ali znate da to možete srediti. Sada vam je na pameti kako da se prema nekim ljudima postavite na dalje. Ovo razmišljanje uključuje i emotivnog partnera.

RIBE

Samo se organizujte kako treba i ovo će danas biti savršen dan za sve što vam je bitno. Možete uklopiti i poslovne obaveze, stići da odradite neke privatne stvari i čak i uspeti da se dogovorite za susret sa emotivnim partnerom ili nekim ko vam je zanimljiv.

Izvor: Prva.rs