Predsjednik stranke Prava Crna Gora Marko Milačić, u javljanju za ATV pozdravio je narod Republike Srpske i poručio “Ne damo svetinje braćo i sestre”.

“Vaša podrška svih ovih mjeseci nam mnogo znači. Nije to samo neko ko ne živi u Crnoj Gori. Isti narod, energija je zajednička. Mi se zajedno borimo za srpsku pravoslavnu crkvu”, poručio je Marko Milačić za ATV.

Prethodno je Milačić poručio da se narod Crne Gore oslobodio i da tome svjedoči velika izlaznost na izborima.

“Đukanović je veoma svjestan toga. Kada je to uvidio krenuo je u prevare i manipulacije. Današnji dan je obilježen kriminalnim štabovima DPS-a”, kaže Milačić za ATV.

Đukanović nikada nije bio u težoj situaciji kaže Milačić i poručuje da je Crna Gora odlučila i da Đukanović nema šanse da na regularan način pobjedi na ovim izborima.

“Crna Gora treba da bude mirna. Kontrolori da koncentrisano prebroje svaki glas. Ono što je dobro, a to su naši motivisani kontrolori koji ne brane nijednu partiju. Mi danas branimo svetog Vasilija Ostroškog i srpsku pravoslavnu crkvu. Svi smo motivisani”, poručuje Milačić i kaže da je strah na strani Đukanovića.

Izvor: ATV