Svako ko je gledao emisiju „Nedjeljno popodne“, u realizaciji BN televizije u Prijedoru mogao je jasno vidjeti da se politički igrokazi DNS-a Prijedor nastavljaju, a zbog čega je itekako dobro plaćeno pomenutoj televiziji. Plaćeno iz budžeta, s leđa građana Prijedora, koji već 16 godina čekaju na boljitak i prosperitet. Svima je odavno jasno da su dugi niz godina uzalud čekali. Zašto? Zato što se godinama iz Prijedora gore pomenutoj TV kući šalju velika novčana sredstva, da bi propagirala politiku partije, koja je po političkim dešavanjima i uzavrelim prepucavanjima unutar svojih krugova sasvim sigurno jedan od najvećih gubitnika na političkoj sceni Republike Srpske.

Gubitnici su godinama i građani koji su željno iščekivali napredak, radna mjesta, lijepo asfaltirane ulice, uređene parkove, sistematsku gradnju, a na kraju su dobili jedno veliko ništa. Prazna i pusta obećanja od onih, koji pozapošljavaše samo svoje kadrove, uhljebiše nesposobnjakoviće za direktore koji odnesoše milione iz firmi, dok im radnici rade za minimalne plate.

Obećaše puteve, rasvjetu, firme u kojima će zaposliti na hiljade radnika. I opet ništa. „Riječ je riječ“ ostade na riječi onih koji „poslikaše“ na plaćenoj televiziji svoje pulene i one koji bi trebali, opet shodno novim lažnim obećanjima, odvesti Prijedor u novi mrak. Ekonomski, medijski, privredni. Građani su vas odavno prepoznali kao one kojima riječ ne znači ništa. Oni isti sa čijih leđa plaćate medijske promocije. I nije im to ništa novo. Biće novina kada se Prijedor vrati na mjesto koje mu pripada. Jer ga odavno prestigoše mnogi. Zahvaljujući paroli „riječ je riječ“.

prijedor24h