Počelo je horoskopsko razdoblje Djevica, a ovi znakovi su njihovi idealni ljubavni partneri po astrološkim karakteristikama.

Astrolog Kesidi Kejn za Bustle je otkrila da su to znakovi sa snažnim osećajem odgovornosti. Kejn tvrdi da su za Djevice najkompatibilniji znak zapravo Ribe, upravo zato što su toliko različite. Kaže da je veza između ta dva znaka najčešće veoma izazovna zbog snažnih razlika, pa smatra da su ovo znakovi kojima Djevice treba da se posvete kako bi ostvarile mirne i stabilne veze.

Bik

Bikovi su prizemljeni i veoma pouzdani, baš poput Djevica. Ali za razliku od Djevica, koje su sklone pretjeranoj brizi o svemu, Bikovi znaju kada treba da stanu, pa Djevicama mogu da budu od velike pomoći u životu. Podsjetiće ih kad treba da stanu, duboko udahnu i smire se.

Rak

Rakovi kod Djevica mogu da izvuku onu mekšu, emotivniju stranu, dok će Djevice njima pomoći da u životu ostvare strukturu koja im nedostaje. Ova kombinacija može proizvesti ljubav dublju nego što su Djevice ikad mislile da mogu da osjete prema nekome, prenosi hrvatski Indeks.

Jarac

Jarčevi su, poput Djevica, ambiciozni, marljivi i odlučni, što ih čini idealnim partnerima. Oba su zemaljski znaci, što znači da dijele iste vrijednosti, zbog čega njihove veze mogu biti veoma uspješne. Jarčevi razumiju poslovne ambicije svojih partnera i neće im smetati posvećenost poslu koju Djevice imaju često i u prevelikoj mjeri, piše superzena.b92.net.

Izvor: Prva.rs