Gradska Organizacija SNSD reagovala je na status koji je Milan Tubin, predsjednik GO SDS Prijedor i nosilac liste te stranke za naredne lokalne izbore, objavio na svom FB profilu a u kojem poziva drage građane Prijedora da gledaju nedjeljno popodne BN televizije iz Prijedora i promociju kandidata liste DNS-a ocijenivši ga u najmanju ruku neshvatljivim.

– Pitamo se da li je gospodin Tubin već prodao svoje kandidate za odbornike i svog kandidata za gradonačelnika ili se ponovo šali po ko zna koji put. A možda se blago rečeno i šprda sa svojim kandidatima. Milan Tubin je inače prepoznatljiv po zanimljivim ličnim stavovima koje mijenja brzinom svjetlosti. Sad je valjda očito da posljednji Tubinovi „stavovi„ nisu strani ni partiji za koju srcem navija, mada je donedavno, na jednom od javnih skupova, opet iz srca, u gradskom Pozorištu javno pljuvao prvake te stranke – kažu u Gradskom odboru SNSDa.

Zanimljivo

Zanimljivo im je da je Tubin samo tri sata nakon tog prvog statusa, koji je i obrisao, nakon sabiranja, a možda i nečije sugestije, postavio  drugi u kojem piše „Dragi građani Prijedora gledajte emisiju Nedjeljno popodne BN televizije i vidite kako se novcima grada reklamiraju prvaci DNS-a „ i dodao “Promocija kandidata liste DNS iz našeg džepa!“

– Tu je svaki komentar suvišan – poručuju iz prijedorskog SNSD-a.

Izvor: infoprijedor