Emotivno buran dan za većinu horoskopskih znakova!

OVAN

Planovi danas idu lakše nego inače, pa koristite ovaj dan da pokrenete bitne poslovne priče. Ne žalite truda i aktivirajte se na svaki mogući način. Neke obaveze čekaju na vas. Savršen trenutak za tajni emotivni susret. Strast naglašena.

BIK

Vaši se planovi danas odvijaju više nego dobro, ali vi sami nećete biti u najboljem raspoloženju. Iskoristite dan da se čujete sa nekim od saradnika ili da pokrenete priču sa poslovnim partnerima. U emotivnom segmentu promenljivo raspoloženje. Sumnjate previše.

BLIZANCI

Umorni ste i iscrpljeni, ali ne smete dozvoliti da ove okolnosti utiču na vas. Danas je dobro da se angažujete u razgovorima sa ljudima koji su vam bitni. Iskoristite popodne da se odmorite, a možda biste sutra mogli da uzmete i slobodan dan. Emotivno odlično vreme.

RAK

Dobijate šansu da jednom od poslovnih partnera prosledite svoju ideju ili da razgovarate na malo drugačiji način. iako ovu osobu smatrate autoritetom, ona je itekako spremna da prihvati vaše predloge. Nemojte zapostavljati emotivnog partnera, nađite vremena za njega.

LAV

Novi dan, nova prilika. Krenuli ste na posao u odlučnijem raspoloženju, rešeni da danas konačno završite nešto što se danima razvlači. Ipak, malo je verovatno da ćete biti zadovoljni rezultatima. Jedna osoba privlači vašu pažnju i poglede, ali smatrate da je previše rano za akciju.

DEVICA

Ne samo što je ovo još jedan dobar dan u poslovnom segmentu, već vas itekako može potrefiti i ljubavna sreća. Device u toku dana upoznaju osobu sa kojom će doduše kratko porazgovarati, ali koja će ostaviti veliki utisak na njih. U postojećim emotivnim relacijama – blaga nervoza.

VAGA

Totalno ćete se smoriti kada shvatite da ćete ipak morati da platite nešto za šta ste mislili da ćete uspeti da preskočite. Nećete biti zadovoljni ni promenama koje su nastupile u nekom dogovoru. Mnogo posla, malo rezultata. Zato je najbolje okrenuti se ljubavi, ali samo ako ćete izbegavati ljubomoru.

ŠKORPIJA

Danas ćete verovatno i sami u jednom trenutku biti zbunjeni kako vam situacije idu na ruku. Dogovori funkcionišu, dobili ste potvrdu o uplati novca na račun, komunicirate odlično sa nekim ko vam se dopada, sve radi kao satić. Ako već sve ide kako treba – koristite to !

STRELAC

Taman ste mislili da ćete uspeti da prođete bez trzavica i da završite onako kako ste planirali, kad eto problema pred kraj radnog vremena. Otkrićete grešku ili ćete imati problem u dogovoru, a možda i sa podacima na računaru. Emotivni partner je baš današnji dan izabrao da vam skače po živcima…

JARAC

Nije da vas ne interesuje što će sve po pitanju posla danas funkcionisati baš kako treba…i to što ćete se i finansijski ovajditi…sve je to u redu, ali vas i misli i srce uglavnom vuku na drugu stranu – prema osobi koja je ostavila ogroman utisak na vas. Baš želite da je vidite ponovo i nadate se skorom susretu.

VODOLIJA

Dan je najviše dobar za privatnike ili za one Vodolije koje su se lično angažovale oko nekog dodatnog posla. Sigurno je da ćete profitirati. Obuzeti ste strašću i želite da se što pre vidite sa predmetom svojih želja. Vreme kao stvoreno za neke tajne dogovore i kontakte. Uživajte i prepustite se.

RIBE

Danas budite malo oprezniji na poslu. Ne zbog velike količine obaveza, jer ste na to već navikli, nego ste zamišljeni i neobazrivi, pa se možete povrediti ili napraviti grešku. Nemojte dozvoliti da pokvarite popodne, jer vas tada očekuje više nego zanimljiv izlazak sa prijateljima i voljenom osobom.

Izvor: Prva.rs