Ipak, postoje neki ljudi poput Draška Stanivukovića i Mirka Šarovića koji pokušavaju da prave nekakve sramne paralele između takve vlasti u Crnoj Gori i vlasti u Republici Srpskoj i idu čak toliko daleko da prave paralelu između Mila Đukanovića i Igora Radojičića!

Da li oni znaju da govore o čovjeku koji je na Bogojavljenje predvodio litiju, zajedno sa episkopom banjalučkim Jefremom, kao znak podrške SPC u Crnoj Gori, a na kojoj se oni nisu ni pojavili?

Da li oni znaju da govore o čovjeku kojeg je Sabor SPC odlikovao Ordenom Sv. Save prvog reda i da govore o čovjeku koji je rođen u Banjaluci i koji je od prvog dana, i kao borac i kao oficir, učestvovao u odbrambeno-otadžbinskom ratu?

Da li znaju da govore o čovjeku koji je odlikovan i Ordenom za zasluge Vojske Republike Srpske i da li oni znaju da govore o najboljem gradonačeniku Banjaluke u njenoj istoriji?

Ne očekujemo od njih nikakav odgovor, jer će im najbolji odgovor na sva ova pitanja dati građani Banjaluke 15. novembra kada će jasno i glasno poručiti da Igor Radojičić ostaje gradonačelnik Grad Banja Luka

Radovan Kovačević