Danas je u Doboju održana konferencija za medije na kojoj su predstavljeni kandidati Ujedinjene Srpske za odbornike u Skupštini grada Doboja na predstojećim izborima.

Predsjednik dr Nenad Stevandić koji je prisustvovao konferenciji, rekao je da stranka na predstojećim lokalnim izborima u Doboju očekuje do sada najbolji rezultat, te da sve ankete i informacije sa terena govore da Ujedinjena Srpska Doboj ima najkvalitetnije ljude na svojoj listi i zagarantovan uspjeh.

“Ujedinjena Srpska ima dobro urađenu organizaciju, dobro urađene strategije razvoja i sve opštine u kojima izlazimo na izbore su naslonjene na resurse koje ima Ujedinjena Srpska, a to su prije svega intelektualni razvojni resurs”, rekao je Stevandić.

Takođe je istakao da će Ujedinjena Srpska u Doboju pružiti podršku Borisu Jeriniću, kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Doboja.

Na konferenciji su učestvovali i predsjednica Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Doboj Rankica Panić koja je i nosilac liste, kao i gradonačelnik Doboja Boris Jerinić, te Radojica Ćelić kandidat za načelnika opštine Stanari.

prijedor24h