Neki prijedorski odbornici, poznati po svojim diskusijama u gradskoj skupštini, po frazama “izgleda da ja ovo baš ne razumijem najbolje“ ili „nisam ovo shvatila, molim da mi neko objasni“, opet pokazaše, pored neupućenosti u lokalne teme, da nisu u stanju ni prepoznati javne ličnosti iz političkog života sa republičkog i državnog nivoa.

Ne samo da ih ne prepoznaju, već tvrde da našem gradu od takvih pomoć nije ni potrebna. Učini li DNS Grad Prijedor samoodrživim i prosperitetnim gradom za čitavo ovo vrijeme njihove vlasti? Zašto izglasaše još jedno u nizu od kreditnih zaduženja, kroz koje pare trebaju stići opet „odozgo“ da bi se pokrio deficit u budžetu i eventualno prikazao lažni suficit, kao i svih ovih godina?

I pored svega toga, zagrnuti „prijedorskom lentom“ i grbom Grada Prijedora iznad glave, na svojim fejsbuk profilima, u virtuelnoj kampanji koja je počela prije stvarne kampanje, daju primjer drugima, svojim prijateljima, prijateljima svojih prijatelja i čitavoj javnosti, da su Prijedorčani samo oni koji su uz Demokratski narodni savez.

Da li će Prijedorčani dozvoliti da ih ova vladajuća struktura izopšti sa mape Republike Srpske i Bosne i Hercegovine po principu „sami smo sebi dovoljni“ a ostali nas ne zanimaju?

I tako, nekada bezazleni, virtuelni okvir na fb profilu, koji označava pripadnost Gradu Prijedoru, postade zvanični slogan DNS-a za predstojeće lokalne izbore…..

Jesmo li mi ostali PRIJEDORČANI?!!!

prijedor24h