Dva igrača iz Prijedora i jedan iz Doboja srećni su dobitnici nagrada u prvom čelendžu koji je organizovao Vule Lajf Kauč, nova zvijezda YouTubea i zaštitno lice KENO TV.

red hiljade pratilaca na društvenim mrežama Vule je postavio izazov s pitanjem „Gdje je saznao za svoj prvi veliki KENO dobitak?“, a nagrade od 1.000, 600 i 300 KM na bonus računu za prva tri tačna odgovora zainteresovale su brojne KENO igrače.

A tačan odgovor je – na dječijem rođendanu. Upravo ovo je prvi odgovorio Dragan Lopar iz Prijedora, koji je tako osvojio nagradu od 1.000 KM na bonus KENO računu. Dragan priznaje da je već nakon prvog traga objavljenog na društvenim mrežama naslutio tačan odgovor.

– Zaista sam bio u pravu – riječ je o dječijem rođendanu. Čelendž je bio veoma zanimljiv, a moram biti iskren da me privukla velika nagrada. KENO TV pratim od samog početka i ovo je svakako najveći dobitak – priznao nam je Dragan, koji već sada sprema nove kombinacije brojeva.

Istinski zaljubljenik u nagradne igre je i Dejan Dolić iz Doboja, koji je na bonus KENO računu osvojio 300 KM.

– Odlučio sam učestvovati u Vule čelendžu jer volim sve vrste nagradnih igara i kvizova, a torta i baloni su mi bili jasan signal da je tačan odgovor upravo dječiji rođendan – kaže Dejan.

Nakon Vule čelendža, KENO TV otvara sezonu velikih bonusa, koja će trajati od 14. septembra do 2. oktobra 2020. godine. Tokom ovog perioda, svi novoregistrovani korisnici dobijaju 200% bonusa na prvu uplatu.

KENO TV nije zaboravio ni svoje postojeće igrače, pa će tako tokom prve sedmice svaka uplata biti uvećana za 100%, tokom druge sedmice će svaki igrač dobiti 75% od uplate na bonus KENO računu, a u posljednjoj sedmici velikih bonusa uvećanje uplate će iznositi 50%.

Uz velike bonuse, KENO TV od 14. septembra svojim igračima pruža i više prilika za osvajanje vrijednih dobitaka. Tako će svakog dana od 16 do 22 časa, na svakih 20 minuta, biti izvlačene kombinacije brojeva u brzoj lutrijskoj igri Keno.

Zaigrajte i vi sa svog kauča!

Bilo kada i bilo gdje – uživajte u zabavi koju donosi KENO TV! Igrajte online ili putem uplate kombinacije na više hiljada lokacija širom Republike Srpske, a izvlačenja pratite svakog dana na KENO TV (m:tel IPTV 678, BlicNet 534, Elta 207, Telrad 638) ili gdje god se nalazite putem prenosa uživo na www.kenolive.tv.

A.E.