Kako se grad Prijedor izborio i dalje se bori sa pandemijom KOVIDA 19, prije svega u zdravstvenom i privrednom sektoru. Vaš mandat približava se kraju, kako biste ga ocijenili i da li ste zadovoljni urađenim? Koliko je infrastrukturnih projekata pokrenuto, koliko ih je realizovano, a šta to nije završeno?

Proteklih mjeseci građani su skretali pažnju na određene nezavršene projekte, napominjemo samo neke. Projekat nezavršene kanalizacije u naselju Tukovima, ulica Milana Tepića i još dosta infrastrukturnih projekata. Kako to komentarišete? Prethodna skupštinska većina usvojila je određene amandmane na infrastrukturne projekte, kojih je bilo najviše. Međutim političkim previranjem u skupštinskim klupama došlo je do stopiranje određenih infrastrukturnih projekata koji su tada usvojeni amandmanima. Kako to komentarišete, zbog čega je došlo do toga i da li će biti realizovani ti projekti ?

Do danas nisu imenovani načelnici Odjeljenja za društvene djelatnosti i privredu i poljoprivredu, da li će do kraja vašeg mandata biti imenovani i ko obavlja njihove funkcije?

Dosta polemike izazvala je i ostavka vašeg zamjenika Aleksandra Miljuša, ko obavlja tu funkciju i kakva je tu situacija? I za kraj ovog razgovora, ono što najviše interesuje brojne Prijedorčane, zašto Vi niste kandidat DNS-a za gradonačelnika Prijedora na predstojećim izborima?

Izvor: RTRS/prijedor24h