Poznati modni dizajner iz Srbije prije tri dana je izvršio veliku nuždu i izazvao skandal u opštini Ilok.

Bio je to sve do 11.30 sati jedan sasvim običan radni dan. Negdje u to vrijeme u zgradu Gradske opštine ušli su muž i njegova supruga.

Kako su za Večernji list rekli radnici, radi se o poznatom modnom dizajneru iz Srbije S.V., koji je inače rodom iz Hrvatske, a koji je u skupocjenom automobilu došao do Iloka kako bi obavio neke poslove.

I dok je supruga bila u uredu ovaj poznati dizajner izvršio je veliku nuždu u hodniku i to tačno ispred vrata sekretarijata.

– Čovjek je obavio posao i iza sebe ostavio dvije hrpe. Bilo je odvratno. Otišao je potom u toalet, koji je također zaprljao, gdje se presvukao i otišao dalje do pošte svojim poslom. Koliko znam niko ga nije prijavio, a vidjele su ga i neke radnice. Postoji i video snimak sa nadzornih kamera – rekao je jedan od radnika.

Dodaje kako je sa svime bila upoznata i supruga ali da ona ni jednim gestom nije odavala da nešto zna. Čak je na konstataciju jednoga od zaposlenika, koji je ušao u sekretarijat dok je ona bila unutra, da je neko izvršio veliku nuždu u hodniku gospođa ostala mrtva hladna i bez ikakvih reakcija.

Nakon obavljenoga „posla“ oboje su se okrenuli i otišli dalje bez ikakvoga pojašnjenja ili izvinjenja

Odmah potom angažovane  su i radnice koje su uz pomoć raznih hemijskih sredstava počistile za ovim dizajnerom. Za mnoge od njih četvrtak, 17. septembar, ostaće zapamćen po jednom neugodnom događaju.

Izvor: Srpskainfo