Kakav dan je pred vama? Šta su vam priredile zvezde za ovaj utorak?

OVAN

Bićete zbunjeni dešavanjima današnjeg dana. Saradnici ne pristaju na ono što vi predlažete. Pokušajte da napravite kompromis i dogovor koji će zadovoljiti obe strane. Neki planovi sa voljenom osobom će verovatno morati da se prolongiraju. Besni ste zbog postupaka partnera.

BIK

Odličan momenat da pokrenete pozitivne promene u poslovnom segmentu. Dobro ćete razmisliti o jednom predlogu za koji smatrate da bi mogao biti interesantan po vas. Moguće je da varirate između dve osobe koje vas podjednako interesuju.

BLIZANCI

Poslovni partner smatra da ima puno pravo da od vas zahteva ustupke, na koje vi niste spremni. Ne dozvolite da drugi vode vaše poslove. Partner vam danas poklanja svoju nepodeljenu pažnju. Neke krize se mogu rešiti razgovorom. Ne oklevajte da pokrenete priču.

RAK

Neke stvari vam nisu jasne u poslovnom segmentu, a moguće je i da ćete se suočiti sa smicalicama ili podmetanjima od strane kolega. Nesigurni ste povodom emotivnog odnosa u kome ste. Smatrate da druga strana preteruje u svojim zahtevima prema vama.

LAV

Ne znate šta je od informacija koje dolaze do vas tačno, a šta ne, pa ćete vrlo pažljivo odmeravati svoje postupke. Razmišljate da li vredi ponovo pokrenuti priču sa jednom osobom, iako vam se njeni postupci u prethodnom periodu nisu dopali. Ipak, srce vas vuče da pokušate.

DEVICA

Što vreme bude više odmicalo, sve ćete više biti nezadovoljni odvijanjem situacija u poslovnom segmentu. Pokušajte, još uvek nije sve gotovo. Vaša razmišljanja u emotivnom segmentu su okrenuta traženju praktičnih rešenja za postojeću situaciju.

VAGA

U prvom delu dana ćete biti statični, ali zato posle podne očekujte važne informacije koje će vam pomoći da razjasnite situacije koje vas muče. Jedna osoba pokušava da privuče vašu pažnju, ali vam trenutno ovo ne odgovara. Radije se okrećete ka prijateljima.

ŠKORPIJA

Kako dan bude odmicao, vi ćete sve više upadati u neku formu nezdovoljstva. U pitanju je i poslovni i finansijski segment, ali mi se čini da vas danas najviše boli sve ono vezano za emocije. Pojedine Škorpije se mogu osećati vrlo usamljeno i nesigurno.

STRELAC

Dan koji je pomalo nepovoljan za saradničke odnose, naročito ako je potrebna neka vrsta kompromisa da bi se saradnja i ostvarila. Tvrdoglavi ste i nedokazani. Bilo bi dobro da sa voljenom osobom ne započinjete nikakav ozbiljniji razgovor. Samo ležerno i opušteno.

JARAC

Jako ćete se razočarati kada shvatite da od vaših nada po pitanju jednog posla ili projekta, verovatno nema ništa. Možda ćete morati da odustanete od cele priče. Moraćete da odložite susret sa voljenom osobom ili nekim ko vam je zanimljiv.

VODOLIJA

Dogovori danas mogu biti uspešni, a bitno je da se vi lično aktivirate, jer će vam dosta toga ići na ruku. Mogućnost i finansijskog priliva. Sa emotivnim partnerom želite da pokrenete razgovor o jednom problemu, ali se nadate da nećete morati da se pravdate. To biste najradije izbegli.

RIBE

Jasno vam je da morate da promenite pristup prema poslovnim saradnicima, ali još uvek niste sigurni da li za to imate dovoljno snage. Prolazite period preispitivanja i sumnjanja u sebe. Oni koji su usamljeni danas će se osećati posebno nesigurno i nezadovoljno.

Izvor: Prva.rs