Fudbaleri Rudar Prijedor u svakom poluvremenu postigli su po gol i zasluženo pobedili Ljubić iz Prnjavora, izdvojivši se na liderskoj poziciji na tabeli sa dva boda više od Leotara.

Gradski stadion u Prijedoru. Bez gledalaca. Sudija: Mario Jelić (Banjaluka). Strelci: Ivetić u 42. i Pekija u 90+1. minutu. Žuti karton: Žalo (Ljubić).

RUDAR PRIJEDOR: Topolović, Pekija, Bilbija (od 46. Marić), Gavranović (od 67. Glišić), Kulenović, Burazor, Danilović, Stjepanović (od 46. Rastoka), Ivetić, Jakupović (od 67. Matović, od 84. Miličević), Marmat.

LJUBIĆ: Knežević, Radaković (od 46. Mušić), Jagodić, Mrzić, Jugović, Novaković (od 60. Grahovac), Todorić, Svjetlanović, Komlenović, Drača, Žalo (od 80. Legenović).

Fudbaleri Rudar Prijedor u svakom poluvremenu postigli su po gol i zasluženo pobedili Ljubić iz Prnjavora, izdvojivši se na liderskoj poziciji na tabeli sa dva boda više od Leotara. Tako su “rudari” sa Sana zaustavili Prnjavorčane u naletu i prekinuli njihovu seriju pozitivnih rezultata u prethodne četiri utakmice.

Posle inicijative i bolje igre Prijedorčani su došli u vođstvo u 42. minutu kada je Perica Ivetić sjajno izveo slobodan udarac i pogodio mrežu mladog Vanje Kneževića i tim rezultatom se otiplo na odmor. U nastavku izabranici trenera Borisa Savića su diktirali ritam utakmice, ali tek u prvom minutu sudijske nadoknade su overili trijumf. Sa desne strane odlično je centrirao rezervista Marinko Rastoka, a na mestu je bio kapiten Nemanja Pekija, skočio i glavom poslao loptu iza leđa golmana Ljubića.

prijedor24h