Siniša Saničanin ove sezone pruža odlične partije u ekipi Vojvodine, a dobrim se pokazao i na međunarodnim utakmicama sa A reprezentacijom Bosne i Hercegovine, pa bi defanzivac crveno-belih mogao već na zimu da promeni sredinu.

Prema ranijem pisanju domaćih medija, koji su se oslanjali na portugalski list “A Bola”, za Saničanina je bio zainteresovan Sporting iz Lisabona. To bi za dvadesetpetogodišnjeg momka iz Prijedora, koji je karijeru započeo u Prijedoru, a potom je nastavio u banjalučkom Borcu, Mladosti i sada u Vojvodine, bio veliki transfer. Međutim, to se nije dogodilo.
Ipak, sudeći po izjavi šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, Saničanin bi mogao u decembru da promeni sredinu. Ponuda ne manjka.
“Drago mi je što je Saničanin u poslednjih godinu dana postao trofejni igrač i A reprezentativac svoje zemlje. To je pohvalno i za našu Vojvodinu, a Saničanin već sada ima ponude. Siguran sam da će u decembru dobiti još bolje i da će moći da unovči te svoje dobre igre, ali i da ćemo mi kao klub zaraditi na transferu”, poručio je Lalat, ne otkrivajući ko je zainteresovan za ovog defanzivca.
Saničanin je pružio dobre partije i u reprezentativnom dresu, gde je bio starter. Upravo reprezentativne obaveze su razlog zbog kojeg neće biti u startnoj postavi protiv Rada, narednog Vošinog rivala.
U dosadašnjem toku prvenstva Saničanin je postigao tri gola za Vojvodinu.
Autor: 021.rs