Pismo prenosimo u cijelosti, bez ikakvih korekcija

Titule i vašu funkciju koju obavljate sam namjerno izostavila.

Takodje i persirati moram, ali ne ide…

Imate li ljudskosti i obraza ili postoji odredjeni broj pacijenata koji treba da umru za radi viših interesa?! Ovo pišem kao kćerka ratnog vojnog invalida, samohranog oca čija je supruga, a moja mama umrla od neizlječive bolesti. Pa, zar moram i njega da izgubimo od IZLIJEČIVE bolesti? Pitam vas ko vam daje za pravo da izigravate Boga?!

Ako je kapacitet Covid bolnice prepun a spremno se dočekuje novi talas zašto ste čekali da se to desi, a da onda preduzimate mjere na proširivanju kapaciteta iste? Mogla bih jos mnogo toga da napišem, ali mi moj kućni odgoj ne dozvoljava da predjem prag kulture.

I Još Jedno:

Nemojte na ovo pismo da odgovarate sa onom vašom čuvenom:” MA NEMOJTE MOUM VAS”, jer ja vas molim da budete čovjek, ljekar, pa onda sve ostalo i da mi iskreno odgovorite na ovo pismo. Sa nadom da sam u vama probudila nešto odavno IZGUBLJENO.

Srdačno (sa gorčinom) VAS pozdravlja kći Ratnog vojnog invalida, dobrovoljnog davaoca krvi i samohranog oca.all čovjeka koji treba osnovno ljudsko pravo na liječenje.

Karlica(djevojački Bukva) Slađana