Predsjednici gradskih odbora /GO/ Demosa i NDP-a Prijedor najavili su danas da će se u Gornjoj Lamovitoj u petak, 23. oktobra, održati prvo javno predstavljanje kandidata sa zajedničke liste za Skupštinu grada, nakon čega će uslijediti predstavljanje u ostalim dijelovima grada.
“Mi ćemo se u kampanji voditi svojim političkim i ekonomskim programom. Zajednički nastupamo s ciljem postizanja boljeg rezultata. Na listi su dobri, pouzdani, obrazovani i vrijedni kandidati i svi smo odlučni da damo maksimum da postignemo svoj politički cilj, a to je klub odbornika”, rekao je nosilac liste i predsjednik GO Demos Prijedor Tomislav Prpoš.

On je najavio da će se posebno zalagati za privredni razvoj, zapošljavnje i demografsko planiranje.

“Privreda je zapuštena, nedovoljna je privredna aktivnost i to je najveći problem u gradu. Potrebno je naći optimalne modele privrednog razvoja na bazi postojećih resursa”, dodao je Prpoš.

Kandidat za odbornika i predsjednica Gradskog odbora NDP Prijedor Silvi Milanović rekla je da je moto NDP-a da “Dosta je priče, idemo raditi”.

“Toga ćemo se držati i u predizbornoj kampanji. Planiramo čitav niz aktivnosti, u zavisnosti od vremenskih uslova. Držimo jako do žena i dobar dio kampanje će ići u tom pravcu da bismo podstakli žene da se što više uključe u politički život”, dodala je Milanovićeva.

Izvor: Agencije