Јedino u čemu su Igor Crnadak i PDP istrajni jeste nizanje izbornih poraza i obmanjivanje građana Banjaluke i Republike Srpske kojima oni još od 2006. godine u svakom izbornom ciklusu najavljuju kraj SNSD-a, a jedino što dobiju kao rezultat izbora jeste kraj svih njihovih nadanja o postizanju izborne pobjede, istakao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Kovačević je naglasio da je apsolutno uvjeren da će tako biti i na predstojećim lokalnim izborima.

– Јedino što će Igor Radojičić raditi u naredne četiri godine i za šta je on i te kako spreman jeste da će ostati gradonačelnik Banjaluke, zahvaljujući svojim rezultatima koji su vidljivi u svakom segmentu i na svakom ćošku grada i zahvaljujući tome što su to prepoznali i građani Banjaluke – rekao je Kovačević Srni komentarišući izjavu šefa Glavnog izbornog štaba PDP-a Igora Crnatka da je “vrijeme za SNSD u Banjaluci isteklo”.

Kovačević je istakao da je Igor Radojičić definitivno čovjek koji je dokazao da ima viziju strateškog razvoja grad Banjaluke, koja je svakim danom bolje, naprednije, razvijenije i sigurnije mjesto za sve svoje građane, ali svakim danom i sve više prava prestonica i pravi glavni grad Republike Srpske.

– Mi u SNSD-u apsolutno smo svjesni da je ovo ozbiljno vrijeme, da je epidemiološka situacija u Republici Srpskoj izuzetno ozbiljna i iz tog razloga smo, kako u Banjaluci tako i u drugim mjestima Republike Srpske, otkazali sve naše predizborne skupove. Ovo je ozbiljno vrijeme i ne trebaju nam neozbiljne izjave ni iz PDP-a, niti iz bilo koje druge političke stranke –  poručio je portparol SNSD-a.

Autor: SRNA/ATV