Ove mudre reči holivudkse dive, svako bi trebalo da pročita!

Glumica Džulija Roberts rođena je na današnji dan, 1967. godine, iako na osnovu njenog izgleda to nikada ne biste rekli. Osim po značajnim ulogama, Džulija je prepoznatljiva i po svojim izjavama koje se često citiraju.

Izdvojili smo neke od najlepših. Pažljivo ih pročitajte:

– Žene nisu rehabilitacioni centri za loše vaspitane muškarce. Nije tvoj posao da ga popravljaš, menjaš, budeš mu roditelj ili ga odgajaš. Ti želiš partnera, a ne projekat.

– Radije bih imala 30 minuta nečega predivnog, nego ceo život nečega ni po čemu posebnog.

– Kada neko želi otići od tebe, pusti ga da ode. Tvoja sudbina nikada nije vezana uz nekoga ko te ostavlja, i to ne znači da je ona loša. To samo znači da je uloga te osobe u tvom životu završena.

– Verujem da su ljudi povezani u srcu i da nije važno šta činiš i ko si ili gde živiš; ne postoje ograničenja ni granice kada je dvema osobama suđeno da budu zajedno.

– Kada želiš osobi da bude srećna, čak i ako ti nisi deo te njene sreće, onda je to ljubav.

– Prava ljubav ti ne dolazi, ona mora biti u tebi.

– Bolja sam zbog svih stvari koje su mi se dogodile, i dobrih i loših.

– Volela bih da mogu ponovo biti devojčica jer lakše je popraviti ružna kolena nego slomljeno srce.

– Ako nad sudoperom pereš šoljicu, peri tu šoljicu! Ne brini ni o čemu drugom. Zaboravljamo da cenimo najjednostavnije trenutke dana, ono uzvišeno u običnom.

– Neverovatno je šta se sve može dogoditi ako nekoga samo zagrlite. To je najiskrenija i najjednostavnija stvar, koja često čini čuda. Nadam se da svi to možemo učiniti jedni za druge.

Izvor: Stil