Nakon što je proteklo više od polovine izborne kampanje, Ujedinjena Srpska može biti i više nego zadovoljna podrškom naših sugrađana, sa očekivanjem da će, poslije 15. novembra, postati druga po snazi poziciona partija u budućem sazivu Skupštine grada, izjavio je Milan Petković, predsjednik Gradskog odbora US i nosilac odborničke liste ove partije.

Petković je izrazio očekivanje da će Ujedinjena Srpska napraviti do sada najbolji rezultat u Banjaluci, te da će Igor Radojičić, sudeći po reakcijama građana s terena, nastaviti da vodi Banjaluku i u iduće četiri godine.

– Sudeći prema onome što svakodnevno čujemo od građana, Radojičić već sada može da proglasi pobjedu. Što se tiče očekivanja Ujedinjene Srpske, mi sa velikim optimizom čekamo 15. novembar, čvrsto uvjereni da ćemo biti druga po snazi članica vladajuće koalicije – rekao je Petković.

On je naglasio da ovakva očekivanja temelje na predanom i svakodnevnom radu s građanima u proteklih pet godina, a ne samo u vrijeme predizborne kampanje, ističući da posebno zadovoljstvo pričinjava činjenica da je podrška ovoj stranci dodatno porasla poslije odluke Suda BiH kojom je poništena odluka CIK BiH o zabrani izlaska na izbore.

– Ta pobjeda prava i pravde samo je dodatno podigla rejting Ujedinjene Srpske, jer su građani prepoznali namjere naših političkih opnenanata, koji su željeli da nam osujete izlazak na izbore – ističe Petković.

Izvor: Srpskainfo