Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je danas u Banjaluci da ova politička partija ima odličan predizborni rejting i da će imati najveći politički rast, a nakon izbora najveći politički uticaj.

“Veoma smo zadovoljni rezultatima predizborne kampanje i u posljednjih sedam dana kampanje ulazimo sa najboljim mogućim rejtingom i raspoloženjem naroda prema našoj partiji”, rekao je novinarima Stevandić nakon sjednice Predsjedništva Ujedinjene Srpske.

On je istakao da su apsolutni favoriti kandidati Ujedinjene Srpske za načelnike opština Stanari, Osmaci, Rudo, Čajniče, a u Bratuncu nezavisni kandidat kojeg podržava ova politička partija.

“Nažalost, počele su podmetanja kao što je bilo u Bratuncu i sigurno je da će Ujedinjena Srpska odgovoriti svom snagom. Nedopustivo je da načelnik opštine Bratunac Nedeljko Mlađenović lažno prijavi člana naše partije, nakon što je Ujedinjena Srpska podržala njegovog protivkandidata na izborima. Ovo je kršenje zakona zbog čega će neko morati u zatvor”, istakao je Stevandić i ocijenio da Ujedinjena Srpska i SNSD, u većini lokalnih zajednica, imaju strateško partnerstvo.

On je naglasio da će Ujedinjena Srpska u Bratuncu i Zvorniku ostvariti najbolji izborni rezultat.

prijedor24h