Dok se zdravstveni radnici Srpske bore za živote više od 500 pacijenata, i dok satima rade u zaštitnim odijelima i u nikad težim uslovima, ispod prozora UKC-a PDP je u ponedjeljak kupio jeftine političke poene.

Naime, poslanik PDP-a u NS RS Draško Stanivuković pompezno je predstavio projekat “gradske bolnice”, što je samo još jedna u nizu mogih laži.

Zgrada koju je predstavio kao svoj projekat bolnice, je ukradena sa sajta na kojem se nalaze 3D modeli, što potvrđuju i fotografije, i dokaz je koliko Stanivuković javnost Srpske i građane Banjaluke potcjenjuje, gurajući im pod nos fotografije sa interneta.

Nakon što je u ovoj kampanji, ali i u cijeloj dosadašnjoj, političkoj karijeri ponudio laži, te rijaliti šou i prostakluk, Stanivuković je uspio i da ostvari san svakog PDP-ovca, a to je da ukrade zgradu.

Osim što je dokazao da je po prevarantskom talentu dostojan slavne sabraće koja su prodala banku za jedan evro, Stanivuković je pokazao da ne zna ni da broji, rekavši da zgrada koju je ukrao ima isto spratova kao i zgrada Vlade Srpske, iako zgrada Vlade ima 16, a “Stanivukovića palata” nešto više spratova.

Draškovu “ideju” pogledajte na ovom linku.

 

Izvor: ATV