Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je večeras u selu Gornja Lamovita kod Prijedora da SNSD želi da iskoristi sve potencijale i velike resurse koje Prijedor ima i da se konačno kaže da je taj grad na putu razvoja.
“Vjerujem u ovu mladu ekipu i našeg kandidata za gradonačelnika i znam da su oni opredijeljeni da sarađuju sa institucijama Republike Srpske i da za svoj grad urade sve ono što je najbolje”, rekla je Cvijanovićeva, koja je prisustvovala druženju sa SNSD-ovim kandidatom za gradonačelnika Prijedora Daliborom Pavlovićem i rukovodstvom Gradskog odbora ove stranke u selu Gornja Lamovita kod Prijedora.

Ona je rekla novinarima da je to okupljanje bila prilika da se da podrška kandidatu SNSD-a za gradonačelika, ali i za listu ovog Gradskog odbora sa željom da se od Prijedora napravi bolje mjesto za život.

Ona je konstatovala da se na terenu vide pozitivne reakcije na kandidate SNSD-a širom Republike, a i ovdje u Prijedoru.

“Kao prvo, prepoznata je opredijeljenost ove mlade strukture ovdje da rade za dobrobit svih naših građana, ne dijeleći ih na ove koji žive u gradu ili selu ili one koji jesu ili nisu u nekoj političkoj opciji, dakle ovdje je apsolutna opredijeljenost da se radi za dobrobit Prijedora i ja sam sigurna u veliku pobjedu”, rekla je Cvijanoviećva.

Ona je istakla da je došlo vrijeme da mladi ljudi preuzmu poslove i obaveze koji su na lokalnom nivou izuzetno važni i da se povežu sa republičkim institucijama.

“Vjerujem u tu veliku pobjedu i sigurna sam da za Prijedor dolaze dobri dani”, zaključila je Cvijanovićeva.

Kandidat za gradonačelnika Prijedora ispred Gradskog odbora SNSD-a Dalibor Pavlović zahvalio je potpredsjedniku stranke što je došla u njegovo selo i dala podršku njegovoj kandidaturi.

“Nadam se da ćemo i nakon izbora doći ovdje da kažemo našim građanima šta je to što ćemo zajedničkim snagama grada i Vlade Republike Srpske da uradimo za njih”, rekao je Pavlović.

On je istakao da je njegov cilj, ako bude izabran za gradonačelnika, da posebnu pažnju posveti mjesnim zajednicama i ljudima koji u njima žive, da im se omogući bolji život u ruralnom dijelu i da oni ostaju tu gdje jesu i da im se u tom pogledu pruži sva potrebna podrška.

Izvor: Agencije