Zahvaljujući amandmanima šefa Odborničkog kluba SNSD-a Dalibora Pavlovića, i skupštinskoj većini predvođenom SNSD-om na budžet Grada za 2020. godinu, kojim je u budžet uvršteno 10.000 KM za renoviranje dva kabineta za učenike prvih razreda u OŠ “Vuk Karadžić” u Omarskoj, kao i 8.000 KM za asfaltiranje staza u vrtiću “Palčić” takođe u Omarskoj.

Amandmanima Dalibora Pavlovića, škola je dobila dva nova kabineta, a vrtić je dobio opremljen prostor za formiranje jasličke grupe, što je u prethodnom periodu predstavljalo problem roditelja zainteresovanih za boravak djece jasličkog uzrasta u vrtiću. Isto tako asfaltirana je pristupna staza do vrtića, čime je poboljšan rad vrtića i komunikacija za roditelje i djecu korisnike ovog vrtića.

Međutim, gradonačelnik Milenko Đaković, DNS-ov kandidat za gradonačelnika Dragutin Rodić i ostatak DNS-ove svite su za danas planirali promociju izvedenih radova i OBMANU GRAĐANA, pripisujući zazluge za poboljšanje uslova u OŠ “Vuk Karadžić” i vrtiću “Palčić” u Omarskoj pripisati DNS-ovom angažovanju i zaslugama.

Do kada će se DNS kititi TUĐIM PERJEM i OBMANJIVATI građane.

Da li smo NAIVNI da progutamo još jednu OBMANU???