Kandidat SDS za gradonačelnicu Prijedora Maja Dragojević-Stojić tvrdi da su predsjednik Gradskog odbora ove stranke u Prijedoru Milan Tubin i kandidati za odbornike radili protiv nje, a u interesu DNS.

Završila se jedna od najprljavijih kampanja po mom mišljenju, jedni su me u ovoj kampanji prodavali, drugi kupovali, treći su me proglasili, ustavari svi oni zajedno, Trojanskim konjem SNSD- i nikako njima nije jasno da u politici postoje ljudi koji imaju obraz, ime i to nema cijenu, izjavila je ona.

Dragojević-Stojić je rekla da je ponosna što je u izbornu trku ušla čistim srcem, da pripada najvećoj opozicionoj stranci, te da je član Predsjedništva SDS.

FOTO: BOJANA MAJSTOROVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: BOJANA MAJSTOROVIĆ/RAS SRBIJA

– Nisu me pogodile ove kolege iz drugih gradova pa čak i neki članovi iz Predsjedništva, njihova imena ne bih ni da spominjem, jer su prodali vjeru za večeru i još optužili mene za tako nešto, oni me nisu pogodili, ali ono što me pogodilo je odnos mog Gradskog odbora sa kojim sam godinama i mjesecima gradila priču, i odradila apsolutno sve za njih. Predsjednik gradskog odbora Milan Tubin i još nekoliko kandidata na listi za odbornike su proteklih nekoliko dana na terenu radili apsolutne sve protiv ove priče, protiv zajedničkih stavova, protiv mene, da me što više omalovaže, upravo su oni pričali da sam Trojanski konj, da sam uzela ovoliki ili onoliki iznos i radili su u interesu druge stranke, još uvijek naših političkih protivnika, a to je DNS – rekla je Dragojević-Stojić novinarima.

Ona je navela da sa svog puta neće skrenuti nikada jer je tu zbog ideala za koje vjeruje da postoje u politici. Tvrdi da ima podršku predsjednika SDS Mirka Šarovića.

– Nije bilo moguće da se tri dana prije izbora kandidat opozicione stranke povuče. On (Mirko Šarović) se oglasio na svoj način, ali u principu na moj je strani čim sam ja ostala kao kandidat – rekla je ona.

Ponovila je da za nju druga opcija osim SDS ne postoji.

– Kako ćemo se dalje dogovoriti odlučiće predsjednik i Predsjedništvo. Za mene i Tubina što se mene tiče nema mjesta u istoj stranci – zaključila je ona.

Izvor: Srpskainfo