U većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa temperaturom od osam do 12, na jugu do 19 stepeni Celzijusovih.

U jutru će biti promjenljivo do pretežno oblačno, na istoku i djelimično, na zapadu potpuno oblačno. U kotlinama će biti magle i niske oblačnosti, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana u sjevernom pojasu biće niske oblačnosti, u centralnom promjenljivo sa sunčanim intervalima, dok će na jugu biti sunčano.

Uveče i u noći na četvrtak biće uslova za formiranje magle na visoravnima i u kotlinskim predjelima.

Duvaće slab do umjeren sjeveroistočni vjetar, u Hercegovini umjerena bura, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha danas u 13.00 časova: Bjelašnica minus jedan, Han Pijesak i Ivan sedlo tri, Sokolac pet, Mrkonjić Grad i Sarajevo šest, Čemerno, Jajce i Livno sedam, Zvornik, Nevesinje, Srebrenica i Zenica osam, Gacko, Drvar, Gradačac i Tuzla devet, Bijeljina, Višegrad, Doboj i Prijedor 10, Banjaluka, Novi Grad i Bihać 11, Neum 13, Mostar 14, te Bileća i Trebinje 15 stepeni Celzijusovih.

Autor: SRNA/Srpskainfo