Ovaj znak je poznat po najvišim standardima kada je spavaća soba u pitanju, što znači da će samo – najbolji od najboljih, imati priliku da ukrste koplja sa jednom djevicom.

Suprotno od toga što bi većina mogla pomisliti djevice znaju da budu poprilično divlje u krevetu, i zbog toga im je potreban partner sličnih razmišljanja. Otkrivamo vam ovom prilikom koji su to znaci najkompatibilniji sa jednom djevicom, kada je seks u pitanju:

BIK

Kombinacija ova dva zemljana znaka deluje zaista dobro u krevetu, jer se i djevica i bik kreću istim tempom. Djevica je perfekcionista, pa ima tendenciju da ponekad previše razmišlja o sledećem koraku. Ali uz blagi podsticaj bika, devica neće oklijevati da otkrije svoju divlju stranu. Bik na vrlo suptilan način navodi devicu da razmišlja o zadovoljstvu, a upravo to je ono što ne manjka ovom paru – obilje zadovoljstva.

BLIZANCI

Merkur je vladar djevice i blizanaca. Samim tim oba znaka imaju vrlo kreativan pogled na područje seksa. Njihova zajednička vladajuća planeta čini ih savršenim za iskazivanje nježnosti u krevetu. Komunikacija između njih je na viskom nivou, što znači da im nije problem da kažu šta im prija tokom seksa a šta ne. Sve svoje razlike koje imaju po pitanju pogleda na život, djevica i blizanac rješavaju putem seksa.

ŠKORPIJA

Kada je seks u pitanju, škoprije ovu aktivnost posmatraju kao čin prepun magije i fantazije. S druge strane djevica seks posmatra kao sredstvo za postizanje jasnog cilja. Škorpija djevici može da omogući da otkrije sasvim novu dimenziju kada je užitak u seksu u pitanju, dok će s druge strane škorpija cijeniti odanost i istrajnost koju mu djevica može pružiti. Ova dva znaka su idealan par za istraživanje dubina intimnosti.

Izvor: ZenskiMagazin.rs