Konferenciju za novinare Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Banja Luka, Republika Srpska

Knjiga “HUMANO SRCE SRPSKE” autora Slavka Basare veliki projekat banjalučkog Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji nastala iz humanosti i služiće humanosti nakon medijskog predstavljanja u Banja Luci 23.novembra biće medijski predtasvljena 25.novembra 2020.godine u Beogradu,”Medija centar” Terazije 3.u 12 časova

Na medijskom predstavljanju ove knjige  dokumenta koji govoru o sadašnjosti na Kosovu i Metohiji, humanosti Republike Srpske i povezanosti istog srpskog naroda Kosova i Metohije i Republike Srpske koji intezivno traje zahvaljujući Odboru već 13 godina.biće mnogo toga rečeno o ovom velikom dokumentu humanosti. Knjige koja govori o sadašnjosti teškog života Srba na Kosmetu i sve što je urađeno za naš narod u proteklih 13 godina, a urađeno je mnogo to govori ukupno 568 strana koje imaju 1150 fotografija i oko 300 strana teksta.

Knjiga govori o Miloradu Arlovu junaku humanosti ove knjige, čovjeku koji je osnovao Odbor i skoro 13 godina svog žovota posvetio humanosti za Kosovo i Metohiji i povezao Republiku Srpsku sa Kosovom i Metohijom i do sad 133 puta bio na Kosovu i Metohiji u proteklih nešto više od 12 godina. Knjiga je zahvalnost na velikoj humanosti  cijeloj Republici Srpskoj.

Posebna zahvalost Kabinetu predsjednika Republike Srpske i predsjednici Željki Cvijanović što je značajno pomogla štampanje knjige.

Hvala Izdavačkom preduzeću”RAD” Beograd što je pomogao štampanje knjige, a tako i gradnju Dnevnog centra”Podrži me-9.januar” u Kosovskoj Mitrovici koju gradi naš Odbor iz humanosti Republike Srpske za djecu i mlade sa poteškoćama u razvoju na Kosovu i Metohiji. Veliki dio sredstava od svakog primjerka ove knjige biće namjenjena za ovu kategoriju djece i mladih i za dovršetak gradnje ovog značajnog centra prvog ovakvog tipa na Kosovu i Metohiji.

Knjiga koju je proizvela humanost, služiće humanosti jer na njenim koricama piše:

BRAĆO I SESTRE, KUPOVINOM OVE KNJIGE POMAŽETE DJECU I MLADE SA POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU NA KOSOVU I METOHIJI!