Policijski službenici Policijske uprave Prijedor uhapsili su odbornika Predraga Starčevića, dok je nakon toga narodni poslanik Milan Tubin (SDS) počinio dva prekršaja u prostorijama Policijske uprave Prijedor.

Kako Srpskainfo saznaje policijski službenici PU Prijedor su zbog glasne muzike imali intervenciju u kafiću čiji je vlasni Starčević.

Iz Policijske uprave Prijedor saopštili su da je uhapšen P. S. vlasnik ugostiteljskog objekta, jer je prilikom intervencije policijskih službenika po osnovu uočenog prekršaja u navedenom objektu, ometao rad ovlaštenih službenih lica.

– P. S. je počinio prekršaje po zakonu o javnom redu i miru uznemiravanje građana bukom, posluživanje alkoholom i ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija, a o navedenom je obaviješten i sudija za prekršaje Osnovnog suda u Prijedoru – saopštila je portparolka PU Prijedor Zvezdana Alendarević.

FOTO: BOJANA MAJSTOROVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: BOJANA MAJSTOROVIĆ/RAS SRBIJA

Kako saznaje Srpskainfo u prostorije Policijske uprave Prijedor nakon privođenja Starčevića koji je na ovim izborima kandidat SDS za odbornika, stigao je i predsjednik Gradskog odbora SDS Prijedor Milan Tubin. On je tu počinio dva prekršaja. Prvi je vrijeđanje, a drugi svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje.

Starčević zbog počinjenih prekršaja može biti zadržan do 12 sati u pritvoru. On je u poslednji saziv Skupštine grada Prijedora izabran kao kandidat DNS. U međuvremenu je napustio DNS i postao odbornik Samostalnog kluba. U novi saziv trebalo bi da uđe kao odbornik SDS.

Izvor: Infosrpska