Za direktora Nacionalnog paraka Kozara iz Prijedora Vlada Srpske je imenovala Božidara Nikoletića, koji je kadar nove stranke Darka Banjca.

Nikoletić je na ovoj funkciju došao umjesto Dragana Romčevića iz DNS.

Ovu informaciju za Srpskainfo potvrdio je Banjac.

FOTO:  KOMUNALAC KOZARSKA DUBICA
FOTO: KOMUNALAC KOZARSKA DUBICA

– On je imenovan i biće u mojoj partiji, to je tačno. Danas treba da registrujem stranku pod nazivom Narodna partija Srpske – rekao je Banjac.

On je dodao da je Nikoletić prethodno bio direktor preduzeća “Komunalac” iz Kozarske Dubice.

Banjac kaže da je i direktorica Osnovne škole “Branko Ćopić” iz Prijedora Sanja Munjiza ponovo imenovana na ovu funkciju kao kadar njegove partije.

– Sanja Munjiza koja je imenovana na 90 dana biće kadar moje partije. Takođe i Olivera Brdar-Mirković je naš kadar – kaže on.

Inače, Bradar-Mirković je iz direktorske stolice u Osnovnoj školi “Jovan Cvijić” u Brezičanima, prešla u direktorsku stolicu Ugostiteljsko-ekonomske škole u Prijedoru.

FOTO:BOJANA MAJSTOROVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO:BOJANA MAJSTOROVIĆ/RAS SRBIJA

Olivera Brdar-Mirković

Zanimljivo je da je ona zamijenila Valentinu Sovilj. Obje su bile dugogodišnji kadar DNS, te su u posljednjem sazivu zajedno sjedile u skupštinskim klupama kao odbornice DNS.

Banjac poručuje da ovdje nije kraj imenovanju kadrova iz njegove partije.

– Biće vjerovatno još imenovanja. Obaviću razgovor sa ljudima, mnogo ih je ostalo uz mene, kao što su ministar Đorđe Popović, ministarka Senka Jujić, direktori preduzeća, kao što je Memorijalni centar Donja Gradina. Ima ih dosta, da sada ne nabrajam – zaključio je Banjac za Srpskainfo.

Izvor: Srpskainfo