Siniša Mihajlović nikada nije volio kada su ga nazivali herojem, ali baš ta riječ mora da se pripiše dječaku Mirku, koji mu je prije samo godinu dana pisao nakon što je saznao da srpski stručnjak boluje od teške bolesti.

Ipak njih dvojica su uspjeli da pobijede tešku bolest a sad su se i uživo našli

– Vidio sam da ste izuzetno tužni. Niko drugi sem mene ne može da razumije vaš strah, jer iako imam samo deset godina, razumem da je strah isti za sve. Nemojte da se predate, pustite suze i učinite sve što možete. Brzo ćete ozdraviti, a onda ćemo se jednog dana možda vidj eti na terenu – napisao je Mirko Siniši Mihajloviću

I taj dan je došao. Mirko se oporavio od uspješne operacije koštane srži i leukemije, a zahvaljujući angažovanju italijanskih novinara dobio je priliku da lično upozna Sinišu Mihajlovića. Priča će biti emitovana večeras na prvom kanalu italijanske televizije, a prvi komentari koji stižu iz Italije jesu da je izuzetno emotivna.

Mirko i Siniša su konstantno bili u kontaktu tokom borbe protiv leukemije, a mališan je došao u posjetu idolu na stadion Bolonje gdje je imao priliku da upozna igrače u šutira penale Mihajloviću koji je stajao na golu.

– Bio si izuzetno jak. Uopšte nije lako izboriti se sa leukemijom. Jesi li plakao dok si bio u bolnici? I ja sam. Plačem i sada. Plakao sam kada sam primio tvoje pismo – rekao je Mihajlović prilikom Mirkove posjete.

Za ovu priču stvarno možemo da kažemo da ima srećan kraj, te da uvek postoji ono svjetlo na kraju tunela koje treba slijediti do samog kraja.

Izvor: ATV