Pred nama je drugačija godina od one iz koje upravo izlazimo. Koliko je 2020. bila statična I blokirajuća, toliko će 2021. biti aktivna I pokretna, bez mira I smirivanja. Godina posle koje svet neće više biti mesto koje smo poznavali. Izlazimo iz godine težine, ulazimo u godinu promena. Neka nam je sa srećom !

Kakva će biti 2021. godina Ovnovima, Bikovima, Blizancima i Rakovima, pročitajte!

OVAN

Ljubav

Slobodni Ovnovi – već prvi kvartal 2021. donosi vam lepe šanse i za zabavu, ali i za simpatična nova poznanstva – neka od njih će verovatno ostati samo na nivou avanture i pričica kojih se sa osmejkom u uglu usana sećate, ali ima šanse da se pojedina pretvore i u dosta ozbiljne ljubavne veze, naročito tokom marta i aprila. Maj i jun su više za neku neobaveznu komunikaciju i flertovanje, dok bi vas jul i avgust itekako mogli prijatno iznenaditi. Baš drugi deo avgusta i septembar jedan su od najboljih perioda za emotivno ostvarenje u ovoj godini. Ni u poslednjem tromesečju godine niste bez ljubavnih šansi, pogotovo u decembru koji takođe nudi šansu za prave stvari. Generalno gledano – ova godina slobodnima ide jako na ruku, jer će imati puno šansi za zabavu i flert, a izgleda – i za prave i trajne ljubavi. Zauzeti Ovnovi – sve do proleća emotivne veze i brakovi mogu obilovati neskladom i tenzijom. Centralni deo godine je čas u plus, čas u minus fazi, dok vam rasterećenje, stabilnost i mnogo bolja atmosfera u odnosu sa partnerom kreće od avgusta i septembra i traje do kraja godine.

Posao

Januar i februar mogu doneti teskobu, zahtevne I komplikovane poslovne situacije kao I finansijske brige. Na pravi način se pokrećete od marta I u aprilu, bolje ste energije I organizovaniji a ovo je I period u kojem vam se mogu otvoriti neočekivano dosta povoljne poslovne šanse. Do početka jula stoji vam promenljiv period u kojem ne smete žuriti, pogotovo kada su finansije u pitanju a neka slična situacija se može ponoviti I tokom novembra. Jul, avgust, septembar, oktobar I decembar su poslovno dosta povoljni po vas. Generalno gledano – Ovnovi će tokom 2021. imati podršku kroz uticajne osobe, timski rad I udruženja. Sve ono novo u šta zakoračite obećava vam ispunjenje I poslovnu stabilnost.

Zdravlje

Uglavnom će vas pratiti solidna zdravstvena situacija osim na samom kraju zime, početkom proleća i početkom jeseni. Preporučuje vam se redovna rekreacija i pravilna ishrana.

BIK

Ljubav

Prvih par meseci 2021. neće biti jednostavni zauzetim Bikovima. Do tenzija i sukoba mišljenja će dosta često dolaziti i neki parovi u ovom periodu mogu se odlučiti i na prekid odnosa, i to na dosta buran način. Avgust i novembar takođe donose negativnosti i mogu biti okidači za nesigurnost, svađe, razmirice. Generalno gledano – I pored dobrih perioda koje ćete evidentno imati, ova godina vam donosi iskušenja u emotivnoj sferi I traži od vas da pronađete način da se partner I vi prilagodite jedno drugom. Moguća su mešanja drugih osoba u vaš odnos, bilo prijatelja I članova porodice, bilo nekih “sa strane”. Što se tiče slobodnih – ovo je godina koja će vam često davati prilike za flert I prolazne,kratkotrajne emotivne priče ali ćete zato morati da lepo sačekate na nešto pravo I trajno. Avanture su rezervisane za drugi deo marta I prvi deo aprila dok bi se nešto ozbiljnije moglo aktivirati u periodu – drugi deo aprila, prvi deo maja meseca. Drugi deo jula I avgust su takođe povoljni za ljubav, kao I drugi deo novembra I decembar. Bivše ljubavi I mogućnost obnove veza su aktuelne najviše početkom I krajem godine.

Posao

Za vas je 2021. značajna najpre zbog prisustva Saturna (koji će ovde ostati nešto više od dve godine) i Jupitera (do kraja 2021) u polju karijere, pozicije, statusa, nadređenih. Generalno gledano – ovo jeste period da učvrstite svoje pozicije, ali i da napredujete i pokrenete neke velike I trajne poslovne projekte. Tokom januara I februara I boravka Marsa u vašem znaku bićete prodorniji I odlučniji, ali ćete u tom periodu imati I više sukoba I problema sa šefovima. Letnji meseci su vam poslovno vrlo aktivni, ali vam donose nesklad između radnih I privatnih obaveza. Jesenji period donosi promene u partnerstvima I dosta nervoze, dok će vam ulazak u zimski period doneti proširenje poslova I nove saradnje.

Zdravlje

Poslovni, emotivni i porodični segment će dosta crpiti vašu energiju pa su mogući periodi slabijeg imuniteta, naročito do kraja aprila meseca i na jesen.

BLIZANCI

Ljubav

Zauzetim Blizancima početak godine, sve do marta meseca – ne ide na ruku. Bilo da partner krije nešto od vas ili vi od njega, bilo da presirate ili neprijatno iznenađujete jedno drugo, suština je ista – odnosi su nestabilni i neki od njih mogu se u ovom periodu i prekinuti. Avgust, novembar i decembar takođe su meseci u kojima tenzije mogu biti pojačane a vi kao par na svojevrsnoj raskrsnici. U suštini, ova godina traži od vas da preispitate stavove i uverenja koja imate kada je vaše partnerstvo u pitanju. Najslabija stavka u 2021. vam je komunikacija i iskrenost sa osobom sa kojom ste i ovo je nešto na čemu treba ozbiljno raditi. Vaš izlaz (ili bolje rečeno – vaša « bekstva ») biće kroz provod, zabavu i češća putovanja sa partnerom. Što se slobodnih tiče – vama ova godina zaista daje nebrojeno mogućnosti za dešavanja na polju ljubavi. Što bi se reklo – svaki mesec, po jedna nova šansa za vas. Problem je samo u tome što će ova godina davati zaista puno mogućnosti, ali malo pravih prilika, malo onih trajnih ljubavnih ispunjenja koja su vam potrebna. Za tako nešto – najbolji su maj mesec , avgust i oktobar 2021.

Posao

Nove ideje, nove poslovne mogućnosti, novi planovi – sve će to obeležiti godinu koja je pred vama. No, ne znači da će sve što je novo automatski biti i otvoreno za pokretanje i da će odmah doneti realizaciju kojoj se nadate. Prve zaista dobre rezultate videćete tokom prolećnih meseci i ovo vam jeste jedan od najboljih perioda za akciju svake vrste. Rad u inostranstvu ili saradnja sa stranim firmama su neke od opcija koje vam daju veliku šansu za uspeh. Generalno gledano, ovo je godina velikih aktivnosti i promena za vas. Potencijalni problemi mogu nastati zbog nelojalne konkurencije ili osoba koje podrivaju vaš rad I zasluge. Dosta veći prilivi nego u 2020, ali ćete na žalost imati I prilično troškova.

Zdravlje

Kompletnu prvu polovinu godine bićete « šareni » po pitanjima zdravlja. Oscilacije imuniteta, osetljivost, naglašena stresna stanja, premalo vremena za kvalitetan odmor i makar blagu fizičku aktivnost.

RAK

Ljubav

Iako je Saturn izašao iz vašeg polja partnerstava, emotivne Rakovske muke još uvek nisu završene. Ceo januar a I jedan lep deo februara meseca donosi pritiske I lomove – u suštini, kao što sam rekla u uvodu – ova godina će doneti nastavak prethodnih dešavanja – ovo pričam za one odnose koji se igrom slučaja nisu prekinuli (a trebalo je) u 2020. Smena starog I novog je evidentna a pošto su Rakovi skloni da se drže starog, čak I kada shvataju da od toga više nema ništa – vaši “lomovi” umesto da budu brzi, razvuku se u nedogled… Veze koje su u suštini stabilne imaće napetu atmosferu početkom godine, tokom avgusta I novembra, ali ovo će samo doprineti da bolje razumete I prilagodite se jedno drugom. Slobodni će kroz prvi deo godine proći uglavnom kroz isto tako prolazne priče – neke će izgledati kao da mogu da potraju (najpre oni odnosi koje započnete tokom proleća), ali će okolnosti od samog početka testirati ove odnose I pitanje je da li će opstati. U suštini, tek od jeseni pa ka kraju godine vi ulazite u period koji zaista može doneti ozbiljne I trajne emotivne priče. Neki put zaista treba čekati na ono pravo….

Posao

Tokom januara I većeg dela februara meseca Rakovi će imati zastoje I tenziju na polju posla. Promene koje će u ovom periodu nastupiti neće biti po vašoj volji, a verovatno ćete biti I razočarani ljudima na čiju ste pomoć I podršku računali. Od marta kreću povoljnosti, nove ideje I poslovne ponude koje će vam dati vetar u leđa I sve do leta biste trebali da budete stabilni. E, letnji period donosi nove izazove I otežanja koji se mogu protegnuti sve do polovine jeseni. Od tog perioda pa na dalje imate čist I neometan put sve do kraja godine, koja je samo uvod u 2020. koja je poslovno odlična po vas. U ovoj 2021. godini Rakovi po pitanju posla moraju da nauče da prihvataju promene I da im se prilagođavaju.

Zdravlje

Do sredine proleća ste po pitanjima zdravlja promenljivi I nestabilni. Osetljivost I ne baš naročito jak imunitet. Ostatak godine je povoljan I stabilan.

Sutra čitajte kakva će biti godina iz astro ugla za Lavove, Device, Vage, Škorpije.

Izvor: Prva.rs