Kakve su astro prilike u novoj godini za Srelčeve, Jarčeve, Vodolije i Ribe, pogledajte ovde.

STRELAC

Ljubav

Ovo jeste godina ljubavi za slobodne Strelčeve, ali to ne znači da će svaka strelica koju odapnete odmah pogoditi svoj cilj. Imaćete vi I svojih promašaja u 2021, ali ćete na njih brzo zaboraviti onda kada se pojavi osoba koja je prava za vas. Moguće je da već u januar ulazite u nadi da ste takvu osobu pronašli, ali će vam događaji relativno brzo pokazati da ste se previše zaleteli. Vrlo sličan vam je I februar I u suštini, tek od aprila pojavljuju se prve, za pojedine Strelčeve – prave ljubavne šanse. Oni koji u ovom “krugu” ne pronađu ono što traže, imaju još jednu veliku šansu od polovine leta do početka jeseni I tokom oktobra meseca. U ovoj godini je potrebno da naučite da, kada je ljubav u pitanju – nije zlato sve što sija. Što se tiče zauzetih – komunikacija sa partnerom će povremeno predstavljati pravi izazov za vas I činiće da vam se svakodnevica malo, malo pa zatalasa. Početkom 2021, tokom juna I tokom novembra budite spremniji na kompromise I dogovor. Vi u ovoj godini morate da naučite da čujete šta vam osoba koju volite govori I takođe – da savladate veštinu da povremeno prećutite. I da ne krijete ništa.

Posao

Ako ste se poradovali ulasku Saturna I Jupitera u vaše polje pokreta, kraćih putovanja, dogovora, komunikacije – mali savet – ne krećite odmah sa slavljem….Jer, iako je ovo povoljan tranzit I svakako će vam doneti aktivnu 2021, budite sigurni da će vam te aktivnosti I promena povremeno biti baš preko glave. Prevedeno – povremeno nećete moći da “savatate” događaje, moraćete da rešavate situacije u trku I da se organizujete I snađete u deliću sekunde. Posebno naporni su prva dva meseca u godini, jun I jul mesec kao I sam kraj godine. Za vas 2021. nosi pouku – ne računaj stopostotno ni na koga osim na sebe, budi budan, aktivan, spreman na promene I na brzinu – I nema šanse da ne uspeš!

Zdravlje

U ovoj ćete godini biti skloni povredama I padovima imuniteta (najpre zbog toga što ćete se previše trošiti a nedovoljno odmarati) a potrebno je da budete I oprezniji u saobraćaju.

JARAC

Ljubav

U 2021. Jarčevi koji su u vezama moraće da se čuvaju svih tajni I tajnica, jer one mogu biti razlog za probleme, pa čak I prekide odnosa. Oni koji su u bračnim zajednicama – pomenute stvari ne bi trebale da vam prave problem, ali će zato on dolaziti sa druge strane – iz sektora finansija koje će s vremena na vreme biti pravi izvor rasprava između partnera I vas. Do nesklada će dolaziti zato što – kad vi budete u fazonu štednje, partner će želeti da troši…..i obrnuto. Periodi koji mogu donositi napetost su u prvim mesecima godine, tokom leta I tokom novembra I decembra. Što se tiče tajni I tajnica – tu već nemamo neke konkretnije vremenske okvire – bukvalno je cela 2021. jedna velika mogućnost da nešto prikrijete, i budete uhvaćeni. Što se tiče slobodnih Jarčeva – januar, a naročito februar zaista može doneti jednu interesantnu osobu u vaš život. Još jedna lepa šansa one koji su spremni da se zaljube jeste od aprila do juna I poslednja dva meseca u godini. Zauzeti u 2021. uče da se mudrošću I strpljenjem postiže više nego raspravama, a slobodni – da je ponekad potrebno svesno staviti roze naočare na nos.

Posao

Saturn vas je dve I po godine učio da budete strpljivi, mudri I uporni I sada je vreme da te lekcije I primenite. Tokom 2021. će vam se više puta otvarati “šanse” za brzinske zarade – e tada je potrebno prvo sesti I razmisliti da li je to za vas ili ne, ne zaletati se. Iako je vaš poslovni segment stabilan, finansijski nije – a te finansije najpre možete pokvariti sopstvenom brzinom, impulsivnošću I željom da se oparite što pre. Otvaraće vam se vrata saradnji sa drugim gradovima I inostranstvom, a pružiće vam se mogućnost I da se oprobate u nečem potpuno novom. Obratite pažnju na prolećni period jer će vam on dati velike šanse da uspete. U ovoj godini se učite vrednosti novca. Zaradićete, ukoliko budete mudri.

Zdravlje

Ishrana je stavka na koju morate obratiti posebnu pažnju. Povremeni problemi sa glavoboljama, kostima i kičmom – vaše hronične boljke. Potrebno vam je više kretanja, fizičke aktivnosti.

VODOLIJA

Ljubav

Recite “dobro došli” Saturnu I Jupiteru u vašem znaku I spremite se na godinu u kojoj ćete rasti I odrastati. Bilo da ste u braku ili u vezi – sa svojim partnerima se nećete baš najbolje razumeti u 2021. Smetaće vam njihova komplikovanost I promenljivost, a oni će vas smatrati suviše zahtevnima I teškima. U suštini, vi u ovoj godini morate da se naučite strpljenju I predanosti kada su partnerstva u pitanju, da shvatite da je ponekad potrebno da pustite drugu stranu da bude u pravu. Da, znamo da ste vi uvek u pravu, ali eto – neki put popustite….Imaćete odlične periode I isto tako – teške periode sa onima koje volite. Sam početak I sredina godine spadaju u ovu kategoriju “teški”, a sve ostalo – ide vam na ruku ukoliko se samo malo potrudite. Uživaćete ukoliko to budete umeli, a Jupiter vas u ovoj godini uči da prihvatite svaku životnu radost koja vam dolazi. Što se slobodnih tiče – ovo je godina za mnogobrojna nova poznanstva, I naravno – ljubavne šanse. Tih šansi će biti od samog početka godine, ali su najstabilnije one koje vam dolaze tokom avgusta I u poslednjem tromesečju godine.

Posao

Poslovno, ovo je vrlo značajna godina za vas. Godina koja treba da pokaže rezultate svega onoga u šta ste ulagali trud I vreme duži vremenski period unazad. Početak godine vam hoće biti naporan, ali već od februara vi se stabilizujete I žestoko krećete napred. Prolećni meseci I jedan deo leta doneće vam I znatno poboljšanje finansija što će biti dodatni podstrek za vas da nastavite istim tempom. Juli I avgust mogu biti kolebljivi I promenljivi I u tom periodu se morate čuvati pogrešnih poslovnih poteza. Ostatak godine je povoljan po vas. Vodolije u ovoj godini uče da promene ono što ne valja a istraju u onome što je vredno – vaše će biti da prepoznate šta je šta. Ukoliko budete odigrali kako treba – sledi vam uspeh.

Zdravlje

Onoliko koliko vi budete obraćali pažnju na potrebe svog organizma – isti će vam uzvraćati. Neophodan vam je odmor, dobar san, fizička aktivnost I pravilna ishrana. Samo ste sredinom proleća osetljivi.

RIBE

Ljubav

Saturn će biti u vašem polju podsvesti I tajni sve do 2023. godine. Jupiter, vladar vašeg znaka tu će boraviti do pred kraj 2021, s tim što će ući u vaše polje ličnosti u periodu maj – jul. Ovo najpre znači da je za vas došlo vreme da se pozabavite svojim unutrašnjim svetom, da ćete imati osećaj da se stvari dešavaju mimo vaše volje I da nemate uticaj na okolnosti. Takođe, mnoge tajne – bilo partnerove ili vaše mogu izaći na svetlost dana, što ne znači automatski da će to doneti nešto loše, naprotiv. Možete osetiti olakšanje zato što su neke situacije konačno čiste I daju vam priliku da definišete svoj odnos. Napeti periodi za partnerske odnose su na početku godine I jednim slabijim delom tokom jula meseca. Vi u ovoj godini učite da je istina jedino važna, gradite svoj unutrašnji svet I jačate veru u sebe. Slobodne Ribe – imate velike mogućnosti da uđete u tajne priče, što u početku može izgledati kao zaista zanimljivo I inspirativno, ali vam može doneti I razočarenje kasnije. Ceo prvi deo 2021. je “opasna zona” baš za ovakva dešavanja I tek drugi deo godine je povoljan za prave I trajne priče. Ne tajne.

Posao

U ovoj godini morate da naučite da prebrodite svoje strahove I usudite se na promenu. Da shvatite da ukoliko niste uspeli iz prvog pokušaja, to ne znači da treba odustati, naprotiv. Ova godina vam donosi napornu svakodnevicu, zahtevne obaveze I teškoće sa onima sa kojima sarađujete. Takođe, shvatićete da su neki od vaših najbližih saradnika istovremeno I vaša konkurencija, I to nelojalna, ona koja vam radi iza leđa. Na proleće ćete imati jednu odličnu poslovnu šansu I valjalo bi je iskoristiti, jer ćete ponovo takvu priliku imati tek od jeseni ove godine. Ovo su dobri periodi I za napredovanje I promenu posla.

Zdravlje

Početak godine vam donosi pojačan stres I nervozu – potrebno vam je više fizičkih aktivnosti I odmora. Ovo je period kada vam I imunitet može biti slabiji nego inače. Ostatak 2021. je solidan.

Izvor: Prva.rs