Kakvu su vam nedelju “zakuvale” zvezde, pročitajte!

OVAN

Možda nećete biti u najpodsticajnijem raspoloženju u prepodnevnim satima, ali ostatak dana svakako donosi dobro raspoloženje i opušteniju atmosferu. Neke obaveze koje ste obećali da uradite moći ćete da završite na vreme. Uzmite malo vremena i za svoj odmor, jer ste prilično iscrpljeni.

BIK

Iskoristite ovaj dan da budete van kuće i u pokretu. Postoje mogućnosti lepih susreta, a svakako ćete sebe rasteretiti od nekih briga. Dan je odličan da se više povežete sa osobom koju volite ili sa nekim ko tek postaje drag vašem srcu. Nemojte samo preterivati u trošenju novca.

BLIZANCI

Sva dešavanja danas uglavnom će biti vezana za porodicu i članove familije. Potrudićete se da svima budete na usluzi i izađete u susret, jer želite da ulepšate dan svojim dragim osobama. Bićete i u vrlo romantičnom raspoloženju pred kraj dana.

RAK

Danas želite svoj mir, a takođe vam je prioritet i da neke poljuljane odnose popravite i sredite. Posvetićete svoje vreme voljenoj osobi, ali ne za neke velike razgovore, već pre za uživanje u tome što ste jedno pored drugog. Neki put ćutanje govori mnogo više od reči…

LAV

Ako se probudite u lošem raspoloženju, okupirani razmišljanjima o teškoćama ili o prošlosti, pokušajte da ovo oterate od sebe. Uživajte sa ljudima koji su oko vas, dajte im deo svog vremena i svoje pažnje i učinite da ovaj dan protekne u jednom finom raspoloženju.

DEVICA

Želite da se mnogo više povežete sa nekim ljudima koji su vam bitni, ali možda birate pogrešan način. Ako budete ćutali, druga strana će teško razumeti šta se dešava u vama. Zato se lepo otvorite, popričajte sa dragim osobama, neka shvate koliko su vam značajni…kao i vi njima.

VAGA

Sebi ćete dati u zadatak da završite neke obaveze koje ste odavno isplanirali, ali za to ste rezervisali samo prepodnevne sate. Međutim, čini mi se da stvari neće ići onako kako vi žeite, i da ćete obavezama morati da posvetite više vremena. Nemojte samo da budete premoreni za susret sa partnerom.

ŠKORPIJA

Danas vam je potrebno da uzmete dan samo za sebe. Želite da se opustite i uživate u nekim sitnim zadovoljstvima. Najradije ćete makar prvi deo dana provesti sami sa sobom, dok bi veče već moglo da protekne u druženju sa prijateljima…voljenu osobu ne verujem da ćete uspeti da uklopite…

STRELAC

Danas vam je potrebno da rasteretite svoje misli, naročito u prepodnevnim satima. Ako ste u mogućnosti, idite na rekreaciju ili makar u kraću šetnju. Neće vam prijati društvo drugih. Tek u kasnim popodnevnim satima bićete spremni da se posvetite ljudima oko sebe.

JARAC

Nadam se da ste tokom ovog dana negde van grada, ili makar u šetnji kroz šumu..u najgorem slučaju – kroz tržni centar ili pijacu. Šta god da radite, samo nemojte ostajati kod kuće, jer bi lako mogli da upadnete u neka razmišljanja koja bi vam samo donela melanholiju. Ne samujte danas…

VODOLIJA

Kraj ove sedmice donosi smirivanje koje vam je toliko bilo potrebno. No, svakako je da ćete u prvom delu dana biti prilično iscrpljeni, i možda najradije provesti vreme sami sa sobom, čitajući neku dobru knjigu ili se baviti sitnim kućnim poslovima. U večernjim satima je dosta bolje raspoloženje.

RIBE

Dosta zahtevan dan na emotivnom planu, pogotovo ako živite sa partnerom. Prvi deo dana može biti opterećujuć za odnos, i možda je bolje da izađete negde van kuće ili budete okruženi prijateljima. Komunikacija između vas dvoje će povremeno biti na granici rasprave.

Izvor: Prva.rs