Neko se svojski trudi da manipuliše Blizancima danas, Vage su prilično dekoncentrisane, Vodolije su uporne da “isteraju” nešto kako su zamislile… A ostali? Šta su vama zvezde pripremile za ovu sredu?

OVAN

Danas ćete funkcionisati u fazonu – jedan problem rešite, drugi se pojavi. Tenzije u komunikaciji, teško uklapanje i nerazumevanje. Vrlo slična situacija će biti i u emotivnim odnosima. Pokušajte da imate više razumevanja i hladnu glavu u odnosu sa partnerom.

BIK

Kako dan bude odmicao, napetost u poslovnom okruženju će samo rasti. Doduše, sa nekim situacijama ste već naučili da se izborite, pa ne dozvolite da vas drugi uvuku u besmislene rasprave. Jaka sumnja u emotivnog partnera, imate osećaj da nešto krije od vas.

BLIZANCI

Svesni ste da neko pokušava da manipuliše i da utiče na vaše razmišljanje i stavove. Pazite da ne odate neke informacije koje su poslovno važne. U emotivnom segmentu vaša pažnja je „razbijena“ na više osoba – flertujete i šarmirate, ali u suštini – samo se poigravate.

RAK

U poslovnom segmentu neko negativno utiče na vaše raspoloženje. Smeta vam što se drugi olako odnose prema svojim obavezama. Posvetite se svojim poslovima i ne obraćajte pažnju. Emotivni partner vas može lako iznervirati svojim ponašanjima ili primedbama.

LAV

Teško vam je da sačuvate unutrašnji mir, jer vam smeta ponašanje osoba kojima ste okruženi. Pokušajte da se usredsredite na svoje prioritete i da ne obraćate pažnju na njih. Veliko nepoverenje prema voljenoj osobi zbog nekih njenih izjava. Ne potencirajte na raspravama.

DEVICA

Danas drugi mogu pokušavati da utiču na vaše mišljenje. Ne potpadajte pod njihov uticaj, samo izvodite zaključke po onim pitanjima koja su vam važna. U kontaktu sa osobom koja vam se dopada imate određenu zadršku i ona ne može da „provali“ na koji način razmišljate o njoj.

VAGA

Danas će vam biti potrebna sva koncentracija, jer dosta toga nije na vašoj strani. Pokušajte da ne pravite greške u poslovnom segmentu. U važnim emotivnim relacijama danas može doći do pritisaka, ljubomore, sumnjičenja. Pokušajte da se postavite spremno na kompromis.

ŠKORPIJA

Danas vam je teško da procenite da li su osobe sa kojima dolazite u kontakt iskrene ili pokušavaju da manipulacijom izvuku nešto od vas. Bićete vrlo oprezni u komunikaciji sa drugima. Lako flertovanje očas posla može prerasti u jake strasti koje bi vas mogle uvući u aferu.

STRELAC

Danas se morate prilagoditi, mada će vam to teško padati. Neophodna vam je pomoć i podrška od saradnika i kolega, jer ne možete sami da završite jednu obavezu. S druge strane – nerviraju vas njihovi stavovi i ponašanja. Moraćete da pokušate da pronađete kompromis.

JARAC

Danas ćete morati da pristanete na uslove koji vam ne odgovaraju, da biste mogli da pokrenete saradnju koja vam je vrlo važna. Ipak, trudićete se da nametnete svoje mišljenje. Pritiskate emotivnog partnera da se ponaša u skladu sa onim kako ste vi to zamislili.

VODOLIJA

Uporni ste da danas „isterate“ nešto što ste zamislili i verovatno ćete i uspeti u tome, iako će ometanja od strane drugih svakako biti. Svoju tvrdoglavost iskoristite na pravi način. Danas će dogovori sa voljenom osobom ići dosta teško, iako oboje pokušavate da se prilagodite.

RIBE

Uporni ste da završite nešto što ste pokrenuli i verovatno ćete i uspeti u tome. Međutim, dešavanja će vas prilično iscrpeti, jer je moguće da ćete morati da se ubeđujete sa drugima ili da ispravljate njihove greške. Malo je verovatno da ćete biti u nekom posebnom emotivnom raspoloženju.

Izvor: Prva.rs