Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović pozvao je sugrađane da predstojeće praznike provedu u krugu porodice.
“Apelujem na naše građane da svaki pojedinac sam na svoj način pomogne da prebrodimo ovu pandemijju, a najbolji način za to jeste da se svi pridržavamo mjera koje je propisao Republički štab za vanredne situacije”, rekao je Pavlović novinarima nakon sjednice Gradskog štaba za vanredne situacije.

On je zahvalio članovima Gradskog štaba koji su na prethodnim sjednicama “donosili kvalitetne odluke u korist svih građana”.

“Izdao sam nalog da se izvrši dezinfekcija svih objekata Dječijeg vrtića `Radost` kada radnici budu na kolektivnom godišnjem odmoru i to će biti urađeno od 1. do 15. januara”, dodao je Pavlović.

Načelnik Higijensko-epidemiološke službe Doma zdravlja Prijedor Milica Otković apelovala je da se građani pridržavaju mjera Republičkog i Gradskog štaba za vanredne situacije o broju okupljanja.

“Svi mi znamo da dolaze praznici, mladost je u pitanju, mi smo narod koji voli da se druži i koji voli proslave, ali ovo je vrijeme pandemije i pozivam sve da se to obavi u krugu porodice, a u nadi da će iduće godine ovo da se završi i da će biti razloga za slavlje”, dodala je Otkovićeva.

Izvor: Agencije