Bikovi su “napucani” pozitivnom energijom i sve obaveze završavaju “čas posla”. Vage pokušavaju da “eskiviraju” posao, ali stiže kritika koja ih sprečava u toj nameri. Ribe sve završavaju u poslednjem momentu… Kakav dan je pred vama? Šta su vam “skockale” zvezde za ovaj petak?

OVAN

Situacije u poslovnom segmentu su se pokrenule i povremeno nećete znati čemu pre da se okrenete. Prija vam ovo angažovanje, ali ste u isto vreme zabrinuti da li ćete uspeti sve da završite. Komunikacija sa voljenom osobom je dobra, iskoristite popodne za susret.

BIK

Priliv pozitivne energije je evidentan kod vas i danas ćete lakše izlaziti na kraj sa svim obavezama. Drugačiji pristup problemima pomaže vam da brže dođete do cilja. Voljena osoba će biti iznenađena vašom inicijativom, ali pokazuje koliko joj prija što joj se posvećujete.

BLIZANCI

Uhvatila vas je nestrpljivost. Ne možete više da čekate da se neke situacije odugovlače i prolongiraju, i insistiraćete da druga strana završi svoje obaveze prema vama. Dan kada je moguće novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da vam se na blic dopadne.

RAK

Vreva i gužva na poslu vam smetaju, ali i čine da se i vi aktivirate. Uspevate dobro da se snađete u svoj ovoj užurbanosti i budite sigurni da ćete završiti planirano na vreme. Odličan dan za susrete sa osobama koje su vam interesantne. Pojedinima mogućnost tajnog susreta.

LAV

Uspeli ste da završite jedan posao u poslednjem trenutku i možete da se opustite. Doduše, ovo opuštanje će biti kratko, jer su novi zadaci ispred vas. Jedna osoba vam posvećuje punu pažnju i ne možete da poreknete da vam to jako prija.

DEVICA

Iako je posla preko glave, prija vam angažovanje. Doduše, drugi će vas ometati upadicama i skretanjem pažnje na sebe, pa će vam biti potrebno mnogo strpljenja. Nešto napetiji odnos i sa šefovima. Vreme je za izlazak sa voljenom osobom, nemojte provesti veče kod kuće.

VAGA

Iako ste želeli da obaveze ostavite za narednu sedmicu, posle kritike od strane kolege – moraćete da se prihvatite posla. Skloni ste da okrivljujete druge za nešto što ste vi uradili. Smeta vam što se prijatelj meša u vaš emotivni odnos i skrenućete mu pažnju da to ne radi.

ŠKORPIJA

Očekujete da neko danas ispuni obećanje i pomogne vam oko poslovnog projekta, i više je nego verovatno da će to i učiniti. Drugi su danas skloni da vam čine usluge. Nestrpljivi ste da se susretnete sa nekim ko vas jako privlači, jer tu osobu ne možete da izbacite iz svojih misli.

STRELAC

Iako ste svoje obaveze odradili kako treba, partner nije zadovoljan. Ne dopada vam se što su njegove reakcije burne, iako realno nema nikakvog razloga za to. Pokušajte da napravite kompromisno rešenje, mada će to danas biti teško i biće vam potrebno mnogo strpljenja.

JARAC

Ono što se danas dešava ne prija vam i donekle kvari vaše planove. Moraćete da se snalazite u nekim situacijama koje niste očekivali. Ipak, rasteretićete sebe u popodnevnim i večernjim satima, jer je ovo vreme kada će sve ono što je vezano za emocije ići baš baš dobro…

VODOLIJA

Svesni ste vi da bi trebali da se posvetite obavezama, ali trenutno su vam misli na drugoj strani. Okupirani ste finansijskim prilivom kojeg očekujete. Takođe, u emotivnom delu neko vam je „izvukao tlo pod nogama“ i jedva čekate nastavak komunikacije sa ovom osobom.

RIBE

Danas ćete sve raditi u poslednjem trenutku. Pokušajte da se organizujete bolje. Vodite računa o svojim troškovima i pokušajte da ne „bacate“ pare na nepotrebne sitnice. Duboka emocija i potreba da sa voljenom osobom provedete što više vremena zajedno.

Izvor: Prva.rs