Najveća balkanska zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) kako Blic saznaje, već neko vrijeme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda!

Kada je Ceca u pitanju, riječ je o vijesti koja je prava ekskluziva, posebno ako se zna da ona rijetko otkriva detalje iz svog privatnog života.

Prema riječima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a poslije nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

 

 

“Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkog prijatelja videli nekoliko puta, gde su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlazi u javnost, čemu svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga ovaj par je viđen na Jahorini gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala”, otkriva izvor koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve.

Inače, Bogdan je dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspješan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godina, a ćerka Iskra mu je centar svijeta, te na njegovom Instagram profilu možemo videti veliki broj zajedničkih fotografija.

Ovim povodom novinarai Blica kontaktirali su Cecu, te su joj tom prilikom naveli sve informacije koje poseduju o njenom emitovnom životom, na šta je ona odgovorila:

“Ne želim da komentarišem svoj privatni život. Doviđenja”, kratko je izjavila Ceca.

Izvor: Blic