Draško Stanivuković izvodio je brojne preformanse kako bi skrenuo pažnju na sebe prije nego što je postao odbornik u Skupštini Banjaluke, zatim narodni poslanik, a sada i gradonačelnik najvećeg grada Srpske.

Danas kada su saobraćajnice u Banjaluci zatrpane snijegom, a brojni građani uputili kritike Gradskoj upravi kako “apsolutno ništa nije očišćeno” jedan od tih Stanivukovićevih preformansa ponovo postaje aktuelan na internetu.

“Begić, konjo vuče… Dobar konjo aaa? Irvas Begić, irvas…”, govori tada odbornik, a danas aktuelni GRADONAČELNIK BANJALUKE na snimku u kojem se sanka sa trenutnim odbornikom u banjalučkoj skupštini Ivanom Begićem.

Sankanje po Petrićevcu su tada koristili za kritiku zimskih službi, a brojni korisnici društvenih mreža sada pitaju da li će se i danas “Stanivuković kao dijete sankati niz brojne neočišćene puteve u Banjaluci”.

Oglasili su se iz Gradske uprave Banjaluke gdje kažu da su “uprkos intenzivnim padavinama, svi putni pravci na području grada su prohodni, a ekipe zimske službe su na terenu.

“Naše službe nikada više neće iznenaditi prvi snijeg, a naši vrijedni radnici su spremni da u svakom trenutku odgovore na sve izazove”, poručio je gradonačelnik Draško Stanivuković prije nepune tri sedmice.

Nakon što je pao prvi ozbiljniji snijeg ove godine, građani najvećeg grada u Srpskoj se ne bi baš složili sa ovom izjavom.

Izvor: ATV