Nakon što je jučerašnja objava kćerke predsjedavajućeg i srpskog člana Predsjedništva BiH o radu novoizabranog gradonačelnika Banjaluke izazvala burne reakcija i pokrenula mogobrojne komentare, javnosti se na društvenoj mreži Tviter obratila i sama Gorica Dodik i tom prilikom poručila da je, kao neko ko je je odrastao uz politiku, naviknuta na pobjede i poraze, te da u skladu sa tim trenutnu promjenu u Banjaluci prihvatila kao pobjedu, jer smatra da će ona iskristalisati mnoga pitanja u stranci.

“Da se razumijemo, kao prvo neko ko je odrastao uz politiku, naviknuta sam na pobjede i poraze i jako dobro se nosim sa tim. Tako da sam i trenutnu promjenu u Banjaluci prihvatila kao pobjedu, jer ce se mnoge stvari iskristalisati u stranci. Nadam se!”, napisala je Gorica Dodik.

Nizom primjedbi, tom prilikom Dodikova se još jednom dotakla Stanivukovića nazivajući ga “tatinim sinom bez kvalifikacija”.

“Kao drugo, kako je čovjeka koji je po obrazovanju, iskustvu, kulturi i mnogo toga jos, ‘pobjedio’ tatin sin, bez ikakvih kvalifikacija, zna se i tu više nista nije upitno. Kao trece, da li je normalno da pored toliko obrazovanih i ostvarenih ljudi u opoziciji u prvi plan ispliva on?! Da li bi oni dozvolili da im drži slovo neko takav, a da nemaju od toga finansijske koristi. I o kakvom moralu mi ovde pricamo?!?!?!”, stoji u objavi.

Dodikova dalje navodi da i pored enormnih svota novca koje plaća na usavršavanje pokreta, priče, pogleda, Stanivuković ne može da plati i promijeni ego i sujetu.

Kćerka Milorada Dodika, Gorica Dodik posljednjih dana veoma je aktivna na društvenoj mreži Tviter, na kojoj je nedavno napravila profil.

(Banjaluka.net)