Miroslav Mika Aleksić snimao je pojedine djevojke dok ih je seksualno zlostavljao u svojoj kancelariji, saznaje Informer.

Profesor glume ubjeđivao je svoje žrtve da tako “vježbaju kadar” za erotske scene, bez kojih neće moći da se probiju u svijetu filma.

Kada bi završio sa iživljavanjem, Mika bi nesrećne djevojke, kako one kažu, “blagosiljao” i rekao bi im: “Sada ste se sjedinile s Bogom!?!”

Policiji se, kako Informer saznaje, do sada prijavilo tridesetak djevojaka koje su optužile Miroslava Miku Aleksića da ih je u posljednjih 12 godina seksualno zlostavljao u školi u školi glume “Stvar srca”.

“Svjedočenja tih djevojaka, koje su sve bile maloljetne u vrijeme kad su zlostavljane i silovane, šokirala su inspektore. Iskazi nekoliko djevojaka su skoro istovjetni , što ukazuje da je Aleksić koristio iste metode kako bi manipulisao učenicama i tjera ih na seks i bludne radnje.

One su ispričale da ih je Mika zaključavao u svoju kancelariju, u kojoj su bili kamera i monitor. Profesor bi im zatim naredio da se skinu gole i ubijedio ih da će ih naučiti posebnim vještinama snimanja erotskih scena kako bi, navodnom njihova tijela na ekranu izgledala kao umjetničko djelo”, kaže izvor.

Prema njegovim riječima, Mika bi postavio djevojke ispred kamere, pa bi im objašnjavao iz kog ugla da snimaju gole grudi, pri čemu bi ih dodirivao i mazio po dojkama.

Aleksić ih je ljubio i lizao po tijelu, sve vrijeme ubjeđujući učenice da se fokusiraju na kadar i kameru. Takvom manipulacijom im je zapravo skretao pažnju i neke od njih u tom trenutku nisu bile ni svjesne toga da su zloupotrebljene i seksualno zlostavljane. Bile su uvjerene da im je profesor zapravo otkriva tajne glumačkog zanata”, kaže sagovornik, i dodaje da Aleksić, po svemu sudeći, nije čuvao snimke zlostavljanja.

Izvor: informer