Od šest djevojaka koje su uhapšene u akciji “Dolar” u lokalu “Caribic Dance”, u hotelu “Ćetojević”, dvije su priznale da su za novac pružale seksualne usluge, otkriva Srpskainfo.

Kako smo ranije objavili, policija sumnja da su se u ovom lokalu duže vremena pružale seksualne usluge za novac, a sve je organizovao vlasnik Lari Živković iz Prnjavora.

Izvor Srpskainfo, uključen u istragu, otkriva nam da je banjalučka policija tokom ove akcije došla do potvrđenih operativnih saznanja i informacija šta se dešava u pomenutom lokalu, pa je sinoć poslije 23 časa policija upala u kafić.

– I pored zabrana, lokal je radio poslije 22 časa, a u njemu je zatečeno više od 20 osoba – kaže naš izvor.

U objektu su zatečena četiri državljanina Slovenije, koji su testirani na opojne droge, i bili su pozitivni na kokain, a kod jednog je pronađen gram kokaina.

– U lokalu je zatečeno šest djevojaka koje su radile kao plesačice. Dvije djevojke su iz Banjaluke i četiri iz Srbije koje su ovdje takođe radile, a koje nisu prijavile boravak – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Prema njegovim riječima ukupno je uhapšeno 11 osoba.

Srpskainfo saznaje da je uhapšen vlasnik objekta Lari Živković, a koji se tereti za organizovanje prostitucije.

FOTO: FACEBOOK/LARI ŽIVKOVIC
FOTO: FACEBOOK/LARI ŽIVKOVIC

Lari Živković

– Osim njega, privedena je i Adna M. I Nina Š. Iz Banjaluke, Marta V, Ana S, Zvezdana D. I Nina K. Iz Srbije. Zatim Bernard Ćosić državljanin Slovenije, kod koga je pronađena droga, Alen Duranović državljanin Slovenije,

Mirhad Ferhativić državljanin Slovenije i BiH , Miroslav Savanović državljanin Slovenije – pojašnjava naš izvor.

Kod djevojka koje su zatečene je pronađeno i oduzeto više novca u gotovini, a za koje se sumnja da su zaradile prostitucijom.

Djevojka iz Srbije biće saslušane i predate Službi za strance radi deportacije.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić već je ranije potvrdila za Srpskainfo da je izvedena pomenuta akcija.

– U toku je kriminalistička obrada osoba i rad na dokumentovanju navedenog predmeta. Sve mjere i radnje u okviru ove akcije preduzete su pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Određene aktivnosti u okviru ove akcije i dalje su u toku – rekla je Mučibabićeva.

Izvor: Srpskainfo