Članovi CIK su potvrdili sve ono na šta smo mi iz SNSD ukazivali već dva meseca. Imenovani članovi CIK su produžene ruke Mirka Šarovića i Branislava Borenovića. U cilju SDA jeste Srebrenica, pa su Srbi bez valjanog dokaza skinuli glavu legitimno izabranom načelniku, Srbinu, i to dan pred izricanje presude Mahmuljinu. Toliko o srpstvu Vanje Bjelice Prutina i Jovana Kalabe,članova CIK, kaže za Novosti Sanja Vulić poslanik u Parlmentu BiH i član Gradskog odbora SNSD u Doboju.

– Što se mog Doboja tiče, ne može CIK kao razlog poništenja imati neku Viber prepisku koja je osmišljena, izmontirana i namerna, ako je to za njih dokaz, onda su njihove neutemeljene odluke dokaz da rade po direktivi, ističe Vulićka.

Ona kaže da Republika Srpska ima iskrene prijatelje i to prijatelje koji su opredeljeni za opstanak, razvoj i stabilnost Republike Srpske.

– Nikakvi konvertiti neće nas pokolebat. Nastavljamo sa svojom politikom iskrenom i punom ljubavi ka Republici Srpskoj. SDS, PDP i članovi CIK Vanja Bjelica Prutina i Jovan Kalaba ući će u istoriju kao izdajnici o to je njihovo breme –  veli Vulićka.

Ona kaže da veruje u institucije i pravičnu odluku.

– A, sve ako su i našli saveznike u Sudu, SNSD u Doboju ima podršku onih koji su najvažniji, Srba koji svim svojim bićem vole Republiku Srpsku, svaki njen pedalj, zato je SNSD pobednik bez konkurencije – ističe Vulićka.

On poziva Socijalističku partiju da se izjasne da li podržavaju politiku GrO SP Doboj, njihovu tajnu vezu sa SDS i PDP u degradiranju Doboja gde je SNSD vlast.

– Ako podržavaju, onda neka i kažu da li su i sami seli za pregovarački sto sa Šarovićem i Borenovićem ili su i dalje doajeni u vladajućoi koaliciji – poručuje Vulićka.

Izvor: Večernje novosti