A kakav dan je pred vama? Šta su vam “smućkale” zvezde za ovaj ponedeljak.

OVAN

U toku današnjeg dana ćete biti impulsivniji nego inače, pa ne reagujte prebrzo u svojim bitnim poslovnim i emotivnim relacijama. Porodični i poslovni segment će biti teško uskladiti. Očekujte nerazumevanje od onih koji su vam najbliži.

BIK

Moguće je da vas suviše opterećuje problematika oko finansijskog segmenta ili dogovora sa važnim saradnicima. Ne brzajte sa izjavama da ne biste pokvarili sebi šanse za uspeh. U odnosu sa voljenom osobom merite reči, možete je nehotice uvrediti ili povrediti.

BLIZANCI

Današnji dan vam donosi promenljivo raspoloženje i osećaj da vam neke situacije izmiču iz ruku i da nećete uspeti da ih uspešno okončate. Možda je bolje da se povučete i date sebi vremena da razmislite. Intenzivno razmišljate o nekom, ali se ne usuđujete da napravite prvi korak.

RAK

Kolega vam danas može izložiti plan o kojem bi vredelo razmisliti. Vrlo ste oprezni, pa se nećete upustiti ni u šta tek tako, ali ipak uzmite u obzir i ovu opciju. Kako dan bude odmicao, potreba za voljenom osobom će postajati sve jača. Dosta intenzivan kontakt.

LAV

Taman ste mislili da ste jedan posao odradili bez veće problematike, a do vas stižu informacije o odlaganju ili prolongiranju. Takođe, papiri vam mogu napraviti problem. U razgovoru sa voljenom osobom se ne istrčavajte i dva puta razmislite pre nego što nešto kažete.

DEVICA

Dobili ste informacije koje su vam bile potrebne, ali ovo je daleko od onoga što ste zamišljali ili čemu ste se nadali. Nećete biti zadovoljni. Obaveze voljene osobe vas mogu sprečiti da provedete popodne zajedno. Ovo će dosta uticati na vaše raspoloženje.

VAGA

Neko pokušava da vas ubedi, ali vi ne želite da ga saslušate. Vaši su stavovi utvrđeni i nećete dozvoliti da vam ih drugi tek tako menjaju. Ipak, u sebi ćete razmišljati da li ste na pravom putu. Nesigurnost po pitanju odnosa sa voljenom osobom. Sumnjate u neke njene izjave.

ŠKORPIJA

Ceo dan ćete provesti u jurnjavi i gužvi, ali generalno – na kraju dana nećete biti zadovoljni onim što ste postigli. Suviše se toga sada postavlja kao prepreka i usporava vas. Osećate jaku potrebu da se pokrenete prema nekome, ali se uzdržavate i lomite u sebi.

STRELAC

Pred vama je more obaveza koje morate završiti, a raspoloženje vam je daleko od dobrog. Pored ovoga potrebno je da pokrenete komunikaciju sa saradnikom, a ni sami ne znate šta ćete mu predložiti. Loša komunikacija sa voljenom osobom, možda je bolje prećutati.

JARAC

Imate osećaj da nećete moći da isplivate iz ogromne količine obaveza. Iako ćete se truditi, pitanje je da li ćete uspeti sve da ispoštujete. Nemate dobru komunikaciju sa saradnicima. Teško uspevate da se posvetite emotivnom partneru, niste raspoloženi.

VODOLIJA

Impulsivnost u nastupu vam danas ne ide na ruku. Svojim lošim potezima možete pokvariti mišljenje nadređenog o vama. Nervoza vas drma i u odnosu sa voljenom osobom. Hteli biste da joj „sručite“ neke reči u lice, ali pokušavate da se uzdržite. Iskulirajte malo, osamite se.

RIBE

Ako ste se oslonili na nečija obećanja, vrlo brzo ćete shvatiti da ste ispaljeni. Umesto da besnite i napravite svađu, samo zapamtite i vratite istom merom kada vam se ukaže prilika. Loše za komunikaciju sa voljenom osobom. I vi i druga strana možete izgovoriti teške reči…

Izvor: prvs.rs