Mladić čije je tijelo rano jutros pronađeno u Borskoj ulici na Miljakovcu je sin Zorana Uskokovića Skoleta, nezvanično saznaje Telegraf.

Tijelo muškarca (22) koji je ubijen rano jutros na Miljakovcu pronađeno je u lokvi krvi kod magacina jednog supermarketa u Borskoj ulici, prenosi Telegraf.

Kako se nezvanično saznaje na licu mjesta, ubica je navodno sačekao žrtvu da parkira automobil i krene peške, da bi potom ispalio nekoliko metaka u njega i pobjegao sa mjesta zločina.

Tijelo muškarca pronašli su rano jutros, oko pola šest, radnici pekare koja dostavlja hljeb supermarketu i radnici tog marketa koji su došli do rampe da preuzmu robu.

Podsjetimo, Uskoković je ubijen 27. aprila 2000. u vatrenom okršaju u beogradskom naselju Vidikovac. Sa njim je poginuo i njegov tjelohranitelj, policajac Miloš Stevanović.

Likvidaciji je prethodila jurnjava automobilima, a na njihov automobil pucano je iz audija u pokretu. Ispaljena je kiša metaka iz kalašnjikova i pištolja i pravo je čudo da niko od prolaznika nije stradao u unakrsnoj vatri pošto se sve odigravalo oko 16 sati.

Napadači su, pošto su likvidirali Uskokovića i tjelohranitelja, pobjegli i kasnije je pronađeno zapaljeno vozilo iz kog je pucano.

Izvor: Srpskainfo