Sredinom oktobra prošle godine odjeknula je i vest da je u Beogradu nestao Lazar Vukićević (31), koji je bio blizak Zvezdinim navijačima i crnogorkom kriminalnom klanu – “škaljarcima”.

Operativci kriminalističke policije, tokom predistrage svih nedjela kriminalne grupe Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja i Marka Miljkovića, na pragu su da, pored tri ubistva, rasvjetle otmicu i nestanak Vukićevića, koji se sa još mnogo ljudi nalazi na “crnom” spisku nestalih, i potencijalno ubijenih, muškaraca od strane Veljine kriminalne grupe.

Lazar Vukićević je nestao sredinom oktobra 2020. godine na Banovom brdu. Krenuo je na dogovoreni susret svojim blindiranim vozilom i više nije viđen. Ni on, ni automobil.

– Sumnja se da su otmičari Lazara Vukićevića namamili tako što su uzeli ‘Skaj’ od takođe otetog škaljarca Damira Hodžića iz Bara i poslali mu sliku vezanog Velje Nevolje. Lazar je tada rekao drugarima: “Idem da se obračunam ili su me namjestili”. Otad mu se gubi svaki trag, a prema saznanjima iz istrage njemu je živom odsječen jezik, a potom je ubijen – otkriva izvor.

Izvor: Alo