Ostatke Milana Ljepoje iz kuće u Ritopeku Veljko Belivuk i njegovi saradnici odvozili „opel astrom“ u razmacima od šest do 10 minuta. Na kraju su mesto
zločina napustili u BMW 760L

Pripadnik bande „Pink panteri“ Milan Ljepoja zverski je mučen u kući strave u Ritopeku puna 24 sata, a njegovo raskomadano telo je u više navrata iznošeno odatle „opel astrom“.

Kako Kurir saznaje, najnoviji detalji iz istrage otkrivaju da su dan pred njegov nestanak 9. decembra, oko 19 sati u kuću došli Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, i njegova desna ruka, osumnjičeni Marko Miljković Mare.

Namamili ga

– Pošto su namamili Ljepoju da dođe iz Niša i na parkingu kod „Laste“ se nađe sa osumnjičenim Dejanom Tešićem, Tešić ga je „pasatom“ koji je nabavio Miljković odvezao do kuće u Ritopeku. Puna 24 sata, kako se sumnja, trajalo je njegovo mučenje. Odsekli su mu uši i nos, a onda su iživljavanje nastavili odsecanjem ruku, nogu, vađenjem očiju, da bi mu na kraju odsekli i glavu – otkriva izvor Kurira.

Sutradan, kad su završili monstruozno mučenje Ljepoje, za kog su navodno sumnjali da je blizak suprotstavljenom škaljarskom klanu i da namerava da s njima preuzme niško podzemlje, Belivuk i Miljković napustili su vikendicu. Naš izvor kaže da su kamere u blizini kuće strave zabeležile da su se istog dana ponovo vratili na mesto zločina.

– Kamere su snimile njihove dolaske „opel astrom“. Odlazili su i vraćali se u razmacima od pet do deset minuta, noseći u rukama torbe i kese. To su učinili čak 18 puta! Pretpostavlja se da su delove leša pakovali u kese i torbe i stavljali u „astru“, koja je poslata na veštačenje – otkriva naš sagovornik i dodaje da su Belivuk i Miljković kuću na kraju napustili u BMW 760L. U dokumentima tužilaštva, otkriveno je i da su u kući u kojoj su ubili „pink pantera“ zapalili njegovu garderobu, kiselinom pokušali da istope delove tela, a različitim hemikalijama čistili kuću od krvi, kako bi uništili tragove. Osim Belivuka i Miljkovića, kako smatra tužilaštvo, u ovom ubistvu učestvovali su i Dejan Tešić, vlasnik vikendice u Ritopeku Vlado Draganić, kao i nekoliko osoba.

Izvor: Kurir: