Hrvatska spisateljica Vedrana Rudan i predsjednik Hrvatske Zoran Milanović nastavljaju svoju prepirku preko interneta.

Nakon što je predsjednik pisca i blogerku nazvao “polupismenim, vulgarnim piskaralom”, ona mu je odgovorila podužim tekstom na svojoj veb stranici.

Takođe, Rudan je na svom blogu ostavila linkove koji vode do njenih ranijih tekstova o predsjedniku Milanoviću i poručila mu, “Zoki, pjetliću, ako si budan, baci oko na ove linkove”.

Tekst prenosimo u cjelosti.

FOTO: N1/YOUTUBE/SCREENSHOT
FOTO: N1/YOUTUBE/SCREENSHOT

– Svi već znate, ali nekako moram da počnem. Danas sam gostovala na televiziji N1 u Zagrebu kod novinarke Ive Puljić-Šego. Da mi je neko rekao da ću postati brejking njuz zato jer sam o trenutnom predsjedniku Hrvatske rekla ono što o njemu godinama pišem, pomislila bih da je lud.

Nikad mi nije palo na pamet da bi bilo koji tekst mogao do njega da stigne. Čovjek je bio premijer, danas je predsjednik, moraš kao autorka koja je prisutna samo na svom blogu biti zaista bolesno opsjednuta svojom veličinom pa pomisliti da će se na neki tvoj komentar osvrnuti Predsjednik lično, pa bio on i Milanović.

Kad tamo… Evo zore, evo dana, evo i Zorana. Što mi poručuje junak mog jučerašnjeg bloga?

Pijetao se, to zna čime izazvan, probudio i kukuriknuo:

Vedrana Rudan, polupismeno, vulgarno piskaralo, do sada me nije napadala i to me je, bogami, tištilo.

Pijetao, na svom fejsu, u trećem licu jednine, nabraja sve svoje herojske pobjede koje je krvavom borbom izvojevao dok je bio premijer. J*****, glupi, tupi, slijepi građani “Slučajne Države Hrvatske”, kako joj je ne tako davno tepao trenutni predsjednik, ni jednu od pobjeda nisu prepoznali. Smrt narodu, živio Predsjednik!

Zoki, Zoki! Davno je poznati, američki kongresmen Danijel Patrik Mojnihan rekao: “Svako ima pravo na vlastito mišljenje, ali ne i na vlastite činjenice.”

Juče sam ti poručila, danas ću opet: “Hrči, Zorane, hrči, Zorane, hrči, Zorane. U tome si najbolji”, poručila je Vedrana Rudan predsjedniku Milanoviću na svojoj stranici, prenosi Blic.

Izvor: Srpskainfo